Monor paukščių mugė Vengrijoje
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Parsivežiau porelę trispalviukų, porelę piktučių (emblema pictum), nedrinukę ir bronzinę kanarėlę.
Tik trispalvė patelė kažkokia man įtartina, bijau kad neiškeliautų į vaivorykštės šalį.
Šiaip mažai buvo amadinukų, bet radau viską, ko ieškojau. Gal dar guldų būčiau paėmus, bet jų buvo labai mažai ir neypatingai gražūs.
Beje, visi pirkiniai, išskyrus kanarėlę, jau su šių metų žiedukais. Jaunikliukai visai, nors spalvas ir įgavę.
Tik trispalvė patelė kažkokia man įtartina, bijau kad neiškeliautų į vaivorykštės šalį.
Šiaip mažai buvo amadinukų, bet radau viską, ko ieškojau. Gal dar guldų būčiau paėmus, bet jų buvo labai mažai ir neypatingai gražūs.
Beje, visi pirkiniai, išskyrus kanarėlę, jau su šių metų žiedukais. Jaunikliukai visai, nors spalvas ir įgavę.
- Arven
- Augintiniai:
-
AAAI - Pranešimai: 248
- Augintiniai:
- Arven
- Augintiniai:
Arven jūsų draugui gi sakiau kur reikia važiuot amadinų lyginant kokia buvo Monor mugė prieš 7-8 m dabartinę situaciją prilyginčiau beišnykimui
-
Saulius - Pranešimai: 4294
- Augintiniai:
Nu va, o man draugas nieko neperdavė ir neprisimena. Gal atskleisit tą paslaptį dar kartą? Gal pavyktų forumiečius susiorganizuot...
- Arven
- Augintiniai:
o man tai ten visai gerai yra būtų didesnis pasirinkimas paukščių, tai pamesčiau galvą, ko pasekoj draugas iš namų išeitų
o tie taškai spėju bus kažkur Čekijoj ar Slovakijoj
o tie taškai spėju bus kažkur Čekijoj ar Slovakijoj
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Grįžti į Parodos, Parkai, Sodai, Mugės ir pan.
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių