Ką daryti? Išvažiuoju atostogauti
as taip pat ruosiuosi atostogaut (vasara) visa menesi, kadangi nelabai turiu kur palikti Etimos, ruosiuosi susitvarkyti dokumentus ir vestis ja i lietuva. Jau dabar labai pergyvenu... Kaip ji istvers 5-6 val....(2val iki liektuvo 1,5 val skrydzio ir apie 1,5val namo)
- neta
- Augintiniai:
Man daznai tenka isvaziuoti dirbti,kartais negryztu iki 4 savaiciu, tai pauksti patikiu kaimynu globai.vakarais jie ateina ir pabuna su pauksciu. Aisku ne visais kaimynais galima pasitiketi, bet man pasiseke.
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Geru kaimynu galima tik pavydeti... ir as tokiu noreciau.. kadangi jau teko savaisiais nusivilti, tai nerizikuociau (didele nuoskauda liko...)
Kita savaite ruosiuosi pradeti tvarkyti dokumentus, tai butinai parasysiu ( jau siek tiek apsisniukstinejau ), tik informacija teks dalintis kitoje temoje tikriausiai
Kita savaite ruosiuosi pradeti tvarkyti dokumentus, tai butinai parasysiu ( jau siek tiek apsisniukstinejau ), tik informacija teks dalintis kitoje temoje tikriausiai
- neta
- Augintiniai:
as tai manau pries isigyjan paukscius reikia galvoti kur galima juos palikti jei tektu kur isvykti o ne tada kai juos turime o po to kyla klausimai o kur deti dabar?o jie ne sunys ar kates kad palikai maisto vandens ir isgyvens .cia mano asmenine nuomone
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
šunims ir katėms, vandenį reikia keisti kas dien jei tamsta nežinai. maisto irgi nepripilsi savaitei. tadgi klaidinga ir tavo nuomonė apie šiuos gyvūnus
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
na as tik seip is bedos ir suni palikt galima o ne paukscius sunis ir veztis su savim galima atostogauti va as vaziuoju su sunimis
-
KAROLInute - Pranešimai: 520
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 15 svečių