Papūgos ir šunys
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
pas mane su suniuku ir nimfa iskilo problemos... nimfa pirkom zinodami, kad suniukas jos nepagautu, nes varkselis jau senas, labai mazai ka mato ir pats bijotu papugeles, kad ir kaip idomu jam butu, o ir pagaut nebutu kaip, jei tas aukstai buna. taigi viskas ejosi gerai, kol nimfukas neisnaglejo dabar skraido palei sunio galva staigiai, bando nutupti ant jo arba bent salia. o jau tokiu atveju iskyla pavojus... nes suniukas juo pradeda dometis, o jei nimfa staigiai juda, tai gali but uzpultas, suo urzgia, kartaip bando pulti zinoma suni sudrausminam, nimfa nuvejam, bet tai vel taikosi pas suniuka kai visai to nesitikim baisu, kad papugiukas pats prisiprasys kuria diena
- diana258
- Augintiniai:
Sveiki! Aš greit ruošiuosi pirkti jorksyro terjero suny, tik yra bėda, kad nežinau kas gali buti nes turiu ir papuga gali kažkas blogai atsitikti?
- cipass
- Augintiniai:
-
Rodnega - Pranešimai: 1830
- Augintiniai:
Aš irgi šiandien įsigijau šuniuką, tai iškart parodžiau jam papūgas. Kadangi jis dar labai nedrąsiai jaučiasi, tai nelabai parodė susidomėjimo, o papūgos iškart atkreipė dėmesį į tą mažąjį padarėlį. Dar žiūrėsiu kaip bus vėliau.
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių