Papūgėlių skraidymas
mano papugos be skraidymo negali gyventi... Jeigu paleidziu tai is karto lenda i tokia puodyne ir tupi ten.. Svarbiausia tai gerai uzuolaida uztaisyti kad nelistu prie lango
-
rutusiuke - Pranešimai: 9
Gal galit man patart kaip papuga atpratint nuo lango. as uzdengiu langus su uzuolaida, bet labai noreciau kad ji skraidytu ir seip butu be langu uzdengimu. Ar tai imanoma???
-
pranakotris - Pranešimai: 64
- Augintiniai:
niu kiek man teko stebeti savo paukscius, tai jei uzuolaida atitraukta buna jie skrenda ir atsitrenkia, nes mato vaizda uz lango, matyt, galvoja , kad ten patekti gali...tai pas mus uzuolaidos sviesios visad buna dabar uztrauktos, kad nesitrankytu.Nelabai tikiu, kad galima ismokyt neskristi i langa...
- Blondi
- Augintiniai:
-
linska - Pranešimai: 667
- Augintiniai:
Mano banguotukas nuo pat pradziu labai graziai skraide,nei karto nera niekur atsitrenkes,tai ir langai niekada nedengiami.Jo megstamiausia vieta ant karnizo,tada mato lauke skraidancias zylutes,nes netoli lesyklele,pasiziuri,pasikalba su jomis
reikia,kad labiau apsiprastu kambaryje,tada jau neturetu atsitrenkineti,zinos,kad ten praskristi negalima ir neskris.
reikia,kad labiau apsiprastu kambaryje,tada jau neturetu atsitrenkineti,zinos,kad ten praskristi negalima ir neskris.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
pranakotris - Pranešimai: 64
- Augintiniai:
Manau čia nuo paukščio priklauso-vienas kartą atsitrenkęs daugiau neskris,o kitas vėl užmiršta.Maniškis tai pirmą kartą išleistas atsitrenkė ir į langą ir į sienas-įtariu,kad nelabai dar ir skraidyt mokėjo. Kalvarijų turguj pirkom-neaišku kaip ten juos laiko,gal visą laiką narve prasėdėjo.Po to dar keletą dienų sunkiai nutūpt sekėsi,bet į langus daugiau neatsitrenkia,nors niekur nėra užuolaidų,o skraido daug-pastoviai iš paskos skrenda-visai vienas nepabūna,o jei palieki-klykia.
O prieš kelis metus laikytą banguotuką radom įstiklintam balkone,į kurį pateko pro vos pravertą langą.O juk galėjo atsitrenkt į stiklą.Ir namuose per keturis metus nė karto neatsimušė niekur,o kai atidarydavai langą ar balkoną-pradėdavo klykti-matyt ta patirtis praleista lauke ir pabėgus per langą ne pati geriausia buvo... Taip kad manau,jog langai papūgoms perprantamas dalykas.
Ir kaip gerai,kad ta papūgėlė tada pas mane į balkoną atskrido,nes gal niekada taip ir nebūčiau pažinus šių nuostabių paukščių.
O prieš kelis metus laikytą banguotuką radom įstiklintam balkone,į kurį pateko pro vos pravertą langą.O juk galėjo atsitrenkt į stiklą.Ir namuose per keturis metus nė karto neatsimušė niekur,o kai atidarydavai langą ar balkoną-pradėdavo klykti-matyt ta patirtis praleista lauke ir pabėgus per langą ne pati geriausia buvo... Taip kad manau,jog langai papūgoms perprantamas dalykas.
Ir kaip gerai,kad ta papūgėlė tada pas mane į balkoną atskrido,nes gal niekada taip ir nebūčiau pažinus šių nuostabių paukščių.
-
linosa - Pranešimai: 47
- Augintiniai:
Manoji laksto po visa buta kur nori i langus nesitranko, bet i atidaryta balkona neskrenda.Vasara reikes pratinti ir prie balkono jis uzstiklintas siaurineje puseje todel antra dienos dali ten visai galima praleisti besisyldant sauleje.
-
Neziniukas - Pranešimai: 349
- Augintiniai:
O Rapoliukas nemegsta buti sauluteje,jei tik pradeda sviesti ten,kur jis pastoviai buna-iskart nuskrenda kur nesviecia.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių