Ką kalba jūsų papūgos?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
Totas kai atsirado pas mus sakė du žodžius iš tos pačios raidės t.y.,,nori,, ir n.. negražu.Jis vis klausia ką darai.? aš sakau dirbu.Atėjau prie jo klausiu ,ką darai,o jis man eik n...aš jam kas manę ten siunčia, jis sako ara.O taip sako
parodyk, parodyk ,čia aš taip sakau ,kad parodytu koks gražus,kelia sparnus.sako oi koks gražus ,oi koks geras totukas,Sako Totas Totukas dabar sako Totonas, eik sau ,ane? šaukia vyrą Romka tai visi kaimynai krenta iš juoko, palauk dar sako ,rėkia kaip aš kai jis kanda.Šuo tai au au dar miau sako , sako nori ,skanu ,o dabar ,,opa pa augo Totas ir pupa Labai stringa žodis augo.Dar k;ausia ,,kas taip daro?,,eik sau,, negeras kai purto žaislqą. Aišku čia ne kalbininkas ,bet smagu.Oi prisiminiau vyras jį kilnoja ant rankos į viršų ir sako ,opapa tai Totas sako ,,Romka Totas opapa,, tipo eik kilnok, nors vyras tik tarkitko jam iš bėdos.
parodyk, parodyk ,čia aš taip sakau ,kad parodytu koks gražus,kelia sparnus.sako oi koks gražus ,oi koks geras totukas,Sako Totas Totukas dabar sako Totonas, eik sau ,ane? šaukia vyrą Romka tai visi kaimynai krenta iš juoko, palauk dar sako ,rėkia kaip aš kai jis kanda.Šuo tai au au dar miau sako , sako nori ,skanu ,o dabar ,,opa pa augo Totas ir pupa Labai stringa žodis augo.Dar k;ausia ,,kas taip daro?,,eik sau,, negeras kai purto žaislqą. Aišku čia ne kalbininkas ,bet smagu.Oi prisiminiau vyras jį kilnoja ant rankos į viršų ir sako ,opapa tai Totas sako ,,Romka Totas opapa,, tipo eik kilnok, nors vyras tik tarkitko jam iš bėdos.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Na kokie šaunuoliai papugiukai,išties visiems Vistik kokios protingos tos papūgos,svajonė turėti tokį pleputi
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių