Ką daryti? Išvažiuoju atostogauti
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
tikrai smagu ir mum gera pamoka kaip galima palikt paukscius, tik pagalvoju,kad taip man reiketu-tai nezinau ar ryzciaus
-
deivis99 - Pranešimai: 953
- Augintiniai:
eina sau,savaitei tai jau daugoka.as saviskes nei dviem dienom vienos nepalieku.sesuo visada atvaziuoja pas ja.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
aga,as ir pati negaliu atsidziaugti,kitu atveju,liktumem be atostogu.nes kai isvaziuojam,ziauriai stresuoja.isvesdavom ir ja su visais jos namais,tai pirmas tris dienas nevalgydavo nei skaniausiu savo gardesiu.tik sparniukus isskesdavo,ir rekdavo.dabar,kai pasikeite jos apartamentai,tai visai is namu nevezam,jei isvaziuojam savaitei.namie nors pavalgo.bet kai sesuo ateina,tai pasokdina ja neblogai.gauna velniu,turi isklausyti visas tiradas. o po to draugauja
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
na, aš irgi nelengvai palikau, bet tiesiog nebuvo kitos išeities, ilgiau tai niekaip nepalikčiau, kelios dienos tai dar dar.
-
grange - Pranešimai: 515
- Augintiniai:
Gerai kad viskas gerai
Va pas mane taip pat buvo atsitikimas, taip praradau savo kakariki Išvažiavom į kaimą, palikom papugiuką viena dviem dienom, gryžau- Žaliukas ant dugno, jau sustingęs Apsvarstėm visas mirties galimybęs ir bendrai priėjom išvados, kad prisilesė kreidos, norėjo atsigerti,vandens nebuvo ir užspringo ta kreida Nes kreidos išties buvo apgriaužta daug, net baltas dugnas, o vandens geryklėlę tiesiog kažkaip išvertė, radom ant grindų, dėl to nebeturėjo vandens Žiauriai gaila papugiuko, dėl to dabar pamoka visam gyvenimui, daugiau nebepaliekų vienos papūgos net dviem dienom
Va pas mane taip pat buvo atsitikimas, taip praradau savo kakariki Išvažiavom į kaimą, palikom papugiuką viena dviem dienom, gryžau- Žaliukas ant dugno, jau sustingęs Apsvarstėm visas mirties galimybęs ir bendrai priėjom išvados, kad prisilesė kreidos, norėjo atsigerti,vandens nebuvo ir užspringo ta kreida Nes kreidos išties buvo apgriaužta daug, net baltas dugnas, o vandens geryklėlę tiesiog kažkaip išvertė, radom ant grindų, dėl to nebeturėjo vandens Žiauriai gaila papugiuko, dėl to dabar pamoka visam gyvenimui, daugiau nebepaliekų vienos papūgos net dviem dienom
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Paskutinį kartą redagavo Restrained 2012.06.05 21:20. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Restrained - Pranešimai: 21
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių