Naktinis išgąstis
Buna ir seip kas pasimato.. juk ir zmones issigasta atrodo nezinia ko..gal koks seselis ar kas kita..
Pas mane kit keleta kartu taip buvo, kad kazko issigando ir eme blaskytis.. taip pat teko sviesa jungti ir raminti..![Mirksiukas ;)](./images/smilies/derisive.gif)
![rolleyes :rolleyes:](./images/smilies/rolleyes.gif)
Pas mane kit keleta kartu taip buvo, kad kazko issigando ir eme blaskytis.. taip pat teko sviesa jungti ir raminti..
![Mirksiukas ;)](./images/smilies/derisive.gif)
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
Nea, čia ne tas pats kas pasivaideno ar išgąsdino, jiems ištikro būna "haliūnikai", pamenu Kiešai taip būdavo kartais, kai jis mušdavosi, rėkdavo, skrisdavo su/nuo nematomo priešo, atrodo išprotėjo paukštis, nieko nėra, vidury baltos dienos ir kad puola tą orą, pabėga nuo jo, apskrenda ratą ir vėl klykdamas puola ![pooh_lol :pooh_lol:](./images/smilies/pooh_lol.gif)
![pooh_lol :pooh_lol:](./images/smilies/pooh_lol.gif)
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
maniškiai nimfos po naktinio išgaščio lieka be ilgųjų sparnų plunksnų, o labiausiai tai patinukas nukenčia ![unsure :unsure:](./images/smilies/unsure.gif)
![unsure :unsure:](./images/smilies/unsure.gif)
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Šiaip tai turbūt skirtingi dalykai yra tas naktinis išgąstis ir haliūnikai, kažin ko naktimis taip išsigąsta, kad net plunksnas išbarsto ![unsure :unsure:](./images/smilies/unsure.gif)
-
- Augintiniai:
jei iš baimės, tai tikrai įdomu, bet maniškiai man rodos per virbus, nuo šokinėjimo aukštyn žemyn, jų netenka
-
- Augintiniai:
Bet tuomet būtų aplaužytos tokios plunksnos, o ne iškritusios, o kaip būna? Aš kažkaip supratau, kad būtent nimfoms tai būdinga, kad būna tie naktiniai išgąsčiai ir jų metu išbarsto plunksnas iš baimės-savisaugos, o plunksnos būna iškritusios, ne išlūžusios.
-
- Augintiniai:
būna ir kraujo, bet čia jau iš tų nepilnai išaugusių plunksnų, senos tik iškrinta, ir dažniausia tik nuo vieno sparno. va po praeito išgaščio tai mano Čitukas koją kažkur įsdrėskė
išgaščių būna ir mažiesiems mano, uždegu šviesą, nimfos nesupratę nieko sėdi, o tie duodas, bet jei nimfos pirmos išsigąsta, tai mažiai tada ir visad pradeda duotis, kvailiukai gi
o tada jau sėdėk vidury nakties kol visi į savo vietas sulaipios![Crazy :crazy](./images/smilies/crazy.gif)
išgaščių būna ir mažiesiems mano, uždegu šviesą, nimfos nesupratę nieko sėdi, o tie duodas, bet jei nimfos pirmos išsigąsta, tai mažiai tada ir visad pradeda duotis, kvailiukai gi
![Big smile :D](./images/smilies/grin.gif)
o tada jau sėdėk vidury nakties kol visi į savo vietas sulaipios
![Crazy :crazy](./images/smilies/crazy.gif)
-
- Augintiniai:
Grįžti į Kitos temos ir klausimai
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių