Augintinių video
oi Gabusia ,kaip gražu man laaaabai patiko ,žiūrėčiau ir žiūrėčiau, o Romukas koks ereliu pasirodė ,
ir narvai kokie faini, man tokio reiktų čia panašus kaip ir sineriukės? kur pirkot?
O ir sineriukės video patiko ,jau Visas Kiwis, dar po mėnesio bus išlepęs kiwiukas
ir narvai kokie faini, man tokio reiktų čia panašus kaip ir sineriukės? kur pirkot?
O ir sineriukės video patiko ,jau Visas Kiwis, dar po mėnesio bus išlepęs kiwiukas
- IRENA
- Augintiniai:
Dėkui visiems
Irena narvai panašūs, tik mano mažensis:yes4: Išmatavimai: 70(ilgis)40(plotis)65(aukštis),pirkau Kalvarijų turguje, mokėjau 100 Lt Buvo ir didesnių, tokių kaip pas Gabusia, kaina liktais 160 jei neklystų Tad iš Kikos pirkti neapsimoka
Vygintai veidrodėlio nekabinau ir nenoriu, jo megstamiausias žaisliukas varpelis, turi net du ir labai su jeis žaidžia, skambina rytais
Munex Kiviukas taip visad pasikabina žemyn galva, kaba su viena koja, o paskiau krenta, čia jo toks žaidimas O supynės tai buvau arčiau laktos pakabinus, tai jam jos trukdė laipiot per laktą, tai pakabinau toliau ir dabar jam patogiau, jis laisvai ant jų užlipa ir supasi, niekur nesikabina, iki narvo grotų nedasieke
Irena narvai panašūs, tik mano mažensis:yes4: Išmatavimai: 70(ilgis)40(plotis)65(aukštis),pirkau Kalvarijų turguje, mokėjau 100 Lt Buvo ir didesnių, tokių kaip pas Gabusia, kaina liktais 160 jei neklystų Tad iš Kikos pirkti neapsimoka
Vygintai veidrodėlio nekabinau ir nenoriu, jo megstamiausias žaisliukas varpelis, turi net du ir labai su jeis žaidžia, skambina rytais
Munex Kiviukas taip visad pasikabina žemyn galva, kaba su viena koja, o paskiau krenta, čia jo toks žaidimas O supynės tai buvau arčiau laktos pakabinus, tai jam jos trukdė laipiot per laktą, tai pakabinau toliau ir dabar jam patogiau, jis laisvai ant jų užlipa ir supasi, niekur nesikabina, iki narvo grotų nedasieke
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
Na šiuo atveju tai narvas toks pats, kokybė ta pati, tik kad Kikoje dvigubai brangiau,kiek žiūrėjau nesiskiria tokie narvai, net įpakavimas tas pats Na nebent žinai kokią paslaptį, tai išduok
-
ErikaE - Pranešimai: 3962
- Augintiniai:
vaje,kaip miela!tik dabar perziurejau tik maniske beziuredama pasiuto,visai neina susitvarkyti su ja o Romukas gavo riesuteli?
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
http://www.youtube.com/watch?v=7phYq6CYz6I
čia gailiu balseliu pradžioj Gutelė gieda, o ten jau bernelis, bet daryta slapta kamera,nes tada tyli kai mato jog filmuoji
čia gailiu balseliu pradžioj Gutelė gieda, o ten jau bernelis, bet daryta slapta kamera,nes tada tyli kai mato jog filmuoji
- IRENA
- Augintiniai:
Man tai patiko kaip nimfukas gieda, labai gražiai, tiesiog kaip dainuoja. Ir Gutelė žinoma patiko
Paskutinį kartą redagavo Jovita 2011.08.03 12:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
nu bet Gutele kokiom intonacijom ciauska bet as paskui jau neatskyriau,kur bernas kalba,kur jinai bet vistiek labai faina pasiklausyti
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių