Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
- Turist
- Augintiniai:
Turist, berniukas ar mergaite? Koks vardas, kiek metu, kazkaip niekur dar nemaciau, kad pasakotum apie savo zaka!!!!
-
kukushka - Pranešimai: 1759
- gitulia
Kukushka. Tikrai matei šias nuotraukas, gal tik neatsimeni. Jas buvau įdėjas senam, dabar neegzistuojamam forume. Nors aš esu pasyvus forumo dalyvis ( nedaug rašau ), bet kitų dalyvių žinutes stengiuosi perskaityti visas. Mano žakučio vardas Fidora, pirkau jį Kikoje 2005.08.03. tada buvo visiškai laukinis. Dabar kiek apsiprato, eina ant rankų, leidžia pakasyt kakliuką, moka kelis žodžius, kuriuos visą rytą kartja. Ar tai berniuklas, ar mergaitė tai nežinau, nors dopkumentus turiu, nesuprantu kas juose parašyta, o beto labai prastai atšviesti. Amžių sunku pasakyti, nes kaip pirkau, akytės nebuvo juodos, tuo metu man sakė, kad jam turėtu būti apie pusantrų metų.
O tam mažesniam narvelyje gyvena nimfa.
Šioje nuotraukoje atrodo, kad jie butų geri draugai, bet taip nėra. Didysis mažių kartais skriaudžia, pvz; jei jis atsitupa ant Fidoros šakos, tuoj pat būna nuvytas.
O tam mažesniam narvelyje gyvena nimfa.
Šioje nuotraukoje atrodo, kad jie butų geri draugai, bet taip nėra. Didysis mažių kartais skriaudžia, pvz; jei jis atsitupa ant Fidoros šakos, tuoj pat būna nuvytas.
- Turist
- Augintiniai:
Grazuole zake Tai gerai, jei tik nuvaro nimfa, o ne agresyviau kas nors... Man tai baisokas del busimos aratingos ir Kuko "draugystes"
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių