Augintinių video
-
Vygintas - Pranešimai: 1422
- Augintiniai:
Kukutės spalvą nepakartojama,atrodo ,kad aksominė.Balselis labai gražus,švelnus o jau tas pribėgimas prie žaislo tai prajuokino.
-
nile - Pranešimai: 2708
- Augintiniai:
Fainulka Kukutis .Tokia mergaitiška pamaiva .Bet kaip skiriasi nuo Tukio balso jos balselis,visai kitaip kalba-matyt visi be galo skirtingi.O mūsų Tukis dar išmokęs kažkoki žodį panašų i MAJA[tai tos katytės,kurią taip myli,vardas].Filmuke jis jos ausytės nekanda,o tik švelniai kutinėja-jis su Maja visada labai švelnus būna,tik ji jo neprisileidžia,o per morčių jam pirmą kartą taip pasisekė .Tik tą kartą ir leidau jam paišdykauti,nes gaila Majukės-ji juk kačiukų ,o ne krameriukų tikisi.
- tatjana
- Augintiniai:
Gede, tavo saule kaip su kokiais kerziniais batais per grotas eina. As zinok apsalus, kokie tavo na palyginus pilkose manuose ryskus akcentai-gyventojai aratingos ir zuvytes, beje pastarosios irgi istabaus grozio..
Deizi kad valosi Zakas zandenas, kad valosi tik, svaruolis.. o jam negali patekti per smulkus lasai nuo to purkstuvo i nosi? Gal del to vis prasikrapsto? Ziuriu jam kaip ir mano amazonems is pradziu reikia apsilti, o tik vandeniui baigiantis prasideda visos maudynes ir sparnu kilnojimai ir skraidymai..
O jau Kukute kokia numyleta visa Man atrodo visa i seimyninke, Kukutis kokiu tu balsu gailiu kalbi Kukutei, tokiu dar labiau gailesniu ji tau atsako.. o su tuo varpeliu tai fenomenas, atbego greitai parode ir nusigedusi vel nuleke i savo vieta...
Deizi kad valosi Zakas zandenas, kad valosi tik, svaruolis.. o jam negali patekti per smulkus lasai nuo to purkstuvo i nosi? Gal del to vis prasikrapsto? Ziuriu jam kaip ir mano amazonems is pradziu reikia apsilti, o tik vandeniui baigiantis prasideda visos maudynes ir sparnu kilnojimai ir skraidymai..
O jau Kukute kokia numyleta visa Man atrodo visa i seimyninke, Kukutis kokiu tu balsu gailiu kalbi Kukutei, tokiu dar labiau gailesniu ji tau atsako.. o su tuo varpeliu tai fenomenas, atbego greitai parode ir nusigedusi vel nuleke i savo vieta...
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
aciu visiems uz pagyrimus jo,cia tik vakar gautas zaisliukas. tai jau kiek dziaugsmo buvo tik biskuti gal dar nejaukiai jautesi,bet vakare sedejo ir dindiliavo,tas varpelis dilin,jinai jam miau ir bega i kita narvo puse,o mes turim ziureti.jei ne,tai rekia,atseit ziurekit i mane,paziurekit ka darau.ir dabar va sedi,ir skambineja su tuo varpeliu.itariu,ar tik nebusim sau vargelio isitaise...zinai,kaip tiem tarnam...tik dilin dilin,ir turi prisistatyti
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių