Plunksnuotų augintinių nuotraukos
Dzine, kokia mažuliukų meilė, kaip gražu žiūrėti į tokius romantikus
Madeira, gražuos javukai, kaip smagu, kad laisvėje gali paskraidyti, tada patys graiausi kadrai
Linuke,fainuoliai žakiukai
Na o Sailor nuotraukos kaip visada, nuostabios, ryškios, nuotaikingos
Munex Pilyputė tikra dama - su įrankiais pietų laukia
Išauklėta kaip reikiant
Kaukutės ryškuolis draugas, žavus papūgiukas
Tiesa, ir man kaip Murfikai yra buvę, kad patelė amadinukė tik jau tiesiai ant kaktuso nušoko, turėjau ir aš kiek išgąsčio, bet viskas gerai baigėsi
Faina draugė japoniukė, su šukuosena 

Madeira, gražuos javukai, kaip smagu, kad laisvėje gali paskraidyti, tada patys graiausi kadrai

Linuke,fainuoliai žakiukai

Na o Sailor nuotraukos kaip visada, nuostabios, ryškios, nuotaikingos

Munex Pilyputė tikra dama - su įrankiais pietų laukia

Kaukutės ryškuolis draugas, žavus papūgiukas

Tiesa, ir man kaip Murfikai yra buvę, kad patelė amadinukė tik jau tiesiai ant kaktuso nušoko, turėjau ir aš kiek išgąsčio, bet viskas gerai baigėsi

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
noriu paklaust , o tai jus tuos paukstelius paleide namuose laisvai , kip pas gerb. gamtininka Kazlauska
. jums nepriderge jie visur ?

-
xtras - Pranešimai: 70
- Augintiniai:
Tai aisku, kad prikakoja... Bet dazniausiai tose vietose, kur labiausiai megsta tupeti... Nuo mazo paukscio kai isdziuna tai nieko net nesimato... o nuo didelio tai tokia kruva, geriausia is karto nuvalyti, nes veliau reikia nugramdyti.... 

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Kadangi nedaug tu pauksciu, tai nieko.
Kaip sake Gabusia, jie dergia ten , kur tupi. Galima numyletose tupejimo vietose patiesti koki popiergali, kol pauksciai laisveje...
Nezinau, kaip papugos, jos daugiau po namus sukinejasi, man atrodo.
Kaip sake Gabusia, jie dergia ten , kur tupi. Galima numyletose tupejimo vietose patiesti koki popiergali, kol pauksciai laisveje...
Nezinau, kaip papugos, jos daugiau po namus sukinejasi, man atrodo.
-
murfika - Pranešimai: 108
- Augintiniai:
kai jų daug, tai ir pridergia daug, nesvarbu, kad mažos. Ir dar skrisdamos sugeba ant sienos užtėkšti. O dar ir graužia viską.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Pas mus dvi,bet nepasakyciau,kad labai daug apvaro.Na ant palangiu(o jos dazniausiai sedi ant karnyzu) uztiesiu ranksluostelius,dar megsta ant duru pasedet,tai ir joms siek tiek tenka
,o visur kitur nepasakyciau,kad pritersia.Ant grindu,ar baldu tai jau labai retai pasitaiko.

-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
oj sutinku visiskai su sailor ant sienu nuo maziuku irgi pasitaiko daznai.. gerai, kad dideles papugos ant sienu nekakoja, bet uztat valgydamos apspjaudo.. 

-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
O mes savo dienas kartais leidziam ant silto peciaus, kartais sedim maitvanagio pozoj ir visus stebim, o kai musu neileidzia i kambari ziurim pro tarpa tarp duru ir sakom "ku-ku" arba klausiam "ka darai? " 

-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Kaip smagu prie tokio peciaus nugara priglausti... ir senoviskos staktos..durys...lubos..
. Nu patinka man 

-
ebas - Pranešimai: 4707
- Augintiniai:
nu,geras,papuga teroriste!man taip pasakytu kuku arba ka darai,tai jau visai atsileisciau,ir viska leisciau pauksciui
uztat paskui ir nesusitvarkau su saviske 

-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių