Augintinių video
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
rainiukee - Pranešimai: 61
http://www.youtube.com/watch?v=_eg1PQs1fQE
cia mes vasara taip keliaujam ))))) mums dar tada 2 men tik buvo
vis nespeju nufilmuot, kai sneka
cia mes vasara taip keliaujam ))))) mums dar tada 2 men tik buvo
vis nespeju nufilmuot, kai sneka
- Jolantele
- Augintiniai:
Jūs tikri turistai, Jolantele ir narvelį turit specialiai kelionėms mažą ar man taip tik atrodo,o mes tik į kiemą iškeliaujam su narveliu.
Dėl filmavimo kalbant, tai labai jau mums komplikuotas dalykas, aš dabar įkėliau į youtube tik šnekas (be vaizdo), nes kai pamato fotiką žodžių nebelieka
Dėl filmavimo kalbant, tai labai jau mums komplikuotas dalykas, aš dabar įkėliau į youtube tik šnekas (be vaizdo), nes kai pamato fotiką žodžių nebelieka
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
Na štai garsas yra, o vaizdo nėra , nes kai yra vaizdas nėra garso ir gal pavertėjausiu , nes čia yra žodžiai, kurių gal nesuprasit niu-niu- niu jis taip bara save ,kai daro "negerus" darbelius, reikia matyt vazdelį ,kaip linkčioja galvytę (imituoja grūmojimą pirštu), kuti- kuti -kai nori ,kad pakutinėtų kas ir niam- niam, kai duodi ką nors iš rankos valgyt
o čia vaizdelis , kai išgirsta atplėšiant traškučių pakelį, reikia slėptis ,nes ramiai vaikai valgyt jų negali
o čia vaizdelis , kai išgirsta atplėšiant traškučių pakelį, reikia slėptis ,nes ramiai vaikai valgyt jų negali
-
DaMos - Pranešimai: 1125
- Augintiniai:
-
Ieva - Pranešimai: 2032
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių