Plunksnuotų augintinių nuotraukos
-
Kikimara - Pranešimai: 3651
- Augintiniai:
-
Laimaaa - Pranešimai: 224
- Augintiniai:
Rimtas paukštis 
O kaip jūs ir mes maistui valgome paukščius... tai ir čia valgo paukštis atitinkamą maistą, žmonės irgi vištieną valgo ir netik. Ir vištos gaila pjaut buna..

O kaip jūs ir mes maistui valgome paukščius... tai ir čia valgo paukštis atitinkamą maistą, žmonės irgi vištieną valgo ir netik. Ir vištos gaila pjaut buna..
-
Jovita - Pranešimai: 1599
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
suprantama,vaizdų visokiu visur pilna,nereikia taip sureikšmint..pradžioj net nepastebėjau ką turi sumedžiojas..o į Harolda žiūrėjau...oho mąstau...įdomu ir baugu ..gerai ,kad pririštas... 

-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Taigi rašiau, kad to viščiuko nei mes, nei suopis nenugalabijom. Jis jau pirktas negyvas - dėžėje, kur jų daug būna sudėta (negyvų). Dabar visa ta dėžė šaldiklyje, kasdien atšildau kiek reikia. Kai nusiperkat iš parduotuvės vištą valgymui, kurios jau pjauti nereikia (nes kažkas kitas už jus papjovė, nupešė ir išdarinėjo), tai negi apverkiat ją prieš valgydami?
P.S. Kai kokia amadina gyvą kirmėlę doroja, tai lyg ir viskas gerai, o kai plėšrūnui duodi negyvą viščiuką, tai jau baisu?
P.S. Kai kokia amadina gyvą kirmėlę doroja, tai lyg ir viskas gerai, o kai plėšrūnui duodi negyvą viščiuką, tai jau baisu?
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
o aš maniau, kad čia renkas paukščių mylėtojai. pasirodo yra kiek kitaip.
aš, asmeniškai, mažesnio, silpnesnio paukščio neaukočiau dėl kito paukščio grožio
P.S. yra nuotrauka ir yra nuomonė/komentaras. Manau, normalu?
aš, asmeniškai, mažesnio, silpnesnio paukščio neaukočiau dėl kito paukščio grožio

P.S. yra nuotrauka ir yra nuomonė/komentaras. Manau, normalu?
-
- Augintiniai:
Paukštis ar ne paukštis - man visi gyvūnai lygūs, ir visi jie yra gyvi. Vabaliukas irgi silpnesnis už mus, ir dar silpnesnis ir už tą viščiuką. Įdėjau nuotrauką, kaip viščiukas musę pasigavo, niekas kažkodėl nekomentavo, kad musės gaila. Kaip begalvotum, gamtoje taip surėdyta, kad viena gyvybė maitina kitą. Va, visi daiginukus paukščiams duoda ir dar nuotraukas deda, kaip paukščiai juos lesa - ogi tas daiginukas yra ne kas kita, kaip bepradedantis augti silpnas augaliukas - viena gyvybės žemėje formų, kurią, dar gyvą, jūsų paukščiai sulesa.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
dėl to silpno augaliuko šiandien ryte kaip tik buvau pagalvojus, sąžinė net pradėjo graužt
o aš tai kažkaip ypač mažiems paukščiukams gailestį jaučiu, kad neužaugę, nepamatę pasaulio, ir dar kai nuo šešių metų augindavau viščiukus, tai jie man taip giliai giliai... tokie mieli, simpatiški, sunku net išsivaizduot, kad kažkieno maistas gali būt

o aš tai kažkaip ypač mažiems paukščiukams gailestį jaučiu, kad neužaugę, nepamatę pasaulio, ir dar kai nuo šešių metų augindavau viščiukus, tai jie man taip giliai giliai... tokie mieli, simpatiški, sunku net išsivaizduot, kad kažkieno maistas gali būt

-
- Augintiniai:
Grįžti į Plunksnuočių nuotraukos ir video
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių