Sparnų kirpimas
Mano nuomonė šiuo klausimu tai visiškai sutampa su Maso. Tiesa, nesutikčiau kad žakas nesugebės susitvarkyt su karabinu ar virvute. Mano Neda virves greit pergraužia. Ir karabinas žakui būtų menka kliūtis. Po kurio laiko vistiek pavyktų atsikabint. Mano manymu skraidymas būtinas paukščio sveikatai. Tiek sparnų raumenų treniravimui, tiek širdies veiklai, tiek medžagų apykaitai ir t.t. O sparnų mankštinimas plasnojant skridimo neatstos. Tai tik prasimankštinimas. O skrendant paukštis turi išlaikyti aukštį, laviruoti kur nutūpti ir neatsitrenkti. Todėl raumenys dirba daug intensyviau ir skirtingi. Pasimankštinimas plasnojant trunka vos kelias minutes (geriausiu atveju). O skraido paukščiai daug ilgiau. Bent jau pas mane. Geriau jau papūgą su narveliu išneščiau į lauką (nors jai ir labai malonu būtų patupėt medyje).
Bet tikrai nematau prasmės daugiau diskutuot šia tema-vistiek nei viena, nei kita pusė nuomonės greičiausiai nepakeis.
Bet tikrai nematau prasmės daugiau diskutuot šia tema-vistiek nei viena, nei kita pusė nuomonės greičiausiai nepakeis.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Ilonuk, norai tai geri, bet ar pavyks žakutį su tuo pavadėliu sudraugaudinti tai didelis klausimas, Maso Hera nors ir visiškai rankinė ir jaunutė dar visai, bet pavadėlio purtosi kaip velnias kryžiaus Ir aplamai, kaip jau kažkur minėjau, knygoje apie žakus rašoma, kad kadangi jie iš prigimties nelinkę būti glostomais visą kūną, tik galvytę, tai ir su pavadėliu sunkiai draugauja, nors aišku kai kuriems pavyksta
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
As savo zakuti galiu liesti kur noriu, is pradziu siek tiek pasibara, bet siaip buvom pas gydytoja, tai ir ji gali isciupineti ja visa, visus sonkaulius, sparnus, kojas, absoliuciai viska. Todel kazkaip ir pagalvojau, kad mums gali pavykti.
-
Ilonukas - Pranešimai: 388
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 32 svečių