Nimfų veisimas
Jei kaušinis pirmas, tai viskas normalu. Retai kada nuo pirmo kiaušinio pradeda perėti, dažniau nuo antro ar net nuo trečio. Kol paukčščiai nepradeda perėti pastoviai (t.y., nuolat neatsitraukdami, nimfos - pasikeisdamos) tupėti ant kiaušinių, tol nesiskaito perėjimas, anksčiau padėtiems kiaušiniams nieko blogo nenutiks. Laukiant pauščiukų, dienas reikia skaičiuoti nuo perėjimo (kurį ką tik aprašiau) pradžios.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
inkilėlyje, tiksliai nežinau, šeip papugėlė ten niekada neidavo pirmą kartą pamačiau prieš keles dienas ją ten ir šiandien ilgiau užsibuvo, žvilgtelėjau ten ir pamačiau kiaušinėlį. o per kiek laiko maždaug padės kitus kiaušinėlius? Ar nieko baisaus jog buvau paėmusi į rankas kiaušinėlį?
-
Penta - Pranešimai: 43
Kiaušinius deda kas antrą dieną. Nieko baisaus, kad kiaušinuką paėmei į rankas. Kai jau pradės perėt, tai nelįsk, nes gali išbaidyti paukščius.
-
- Augintiniai:
Dėkui, nuraminot, nes jau buvau pradėjus manyt jog neperės jos kiaušinių
Lauksiu dabar mažylių
Kai jos pradės perėt nereikia joms suteikti kažkokios ypatingos priežiūros?

-
Nieko labai ypatingo nereikia. Pilnavertės mitybos ir kalcio šaltinio (sepijos ir kreidos). Ir netrukdyti perintiems paukščiasm be reikalo.
-
- Augintiniai:
Šiandien kol papūgos skraidė žvilgtelėjau į kiaušinį o ten radau tik puse lukšto.. :( kaip suprast kodėl jos taip padarė?
-
kalcio gal trūsta? Ar turi jos kalcio šaltinį? Šiaip yra tema speciali http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=4710
-
- Augintiniai:
Jau nežinau kaip ten su tuo poravimusi. Mano Cipciaus dama net minčių poravimuisi neturi. Cipcius ir į namelį nueina, o jai nė motais. Gal bernas nepatinka, nors tas visais įmanomais būdais stengiasi.
-
tutis - Pranešimai: 189
-
- Augintiniai:
Apie metus. Tai kad tam inkile darbuojasi Coliukė (neiškiriamoji). Tai tai jau užėjo!!!!! Vaikšto uodegą pastačius. Nežinau, bet kaip jau ir rašiau man Rikė kažkokia keista. Mikutė iš tikro dar jauna bet ir tai ji daug aktyvesnė ir smalsesnė nei Rikė.
-
tutis - Pranešimai: 189
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių