Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Hmm, aš nelabai susimasciau apie tai duodama varda papugai, ish tikro kadangi nezinojom ar mergaite ar berniukas, vadinom galima sakyt vienos programos vardu - Emule, nes galvojom kad jei pasirodys kad berniukas bus Emulis tiesiog ieshkojom vardo kuris galetu prireikus tikti abiem lytim. O paskui mums pasirode kad vistik musu labiau mergaite nei berniukas taigi vardas ir sutrumpejo iki "Ema".
Aisku gal zmogui kuris turi toki varda ir nelabai smagu kai gyvunui toks vardas duotas, kai pvz forume yra kelios papugos vadinamos "Romukas" tai man labai kertasi shitas vardas papugos atzvilgiu neskamba,kai turiu tokiu zmoniu atrimuju tarpe
Aisku gal zmogui kuris turi toki varda ir nelabai smagu kai gyvunui toks vardas duotas, kai pvz forume yra kelios papugos vadinamos "Romukas" tai man labai kertasi shitas vardas papugos atzvilgiu neskamba,kai turiu tokiu zmoniu atrimuju tarpe
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
kas cia blogo? juk papuga irgi tautybe turi tik ne pase irasyta .. va dar kilo tokia mintis renkantiems vardus ... kartais [nikai] slapyvardziai internete gali tapti puikiais vardais
-
melek - Pranešimai: 20
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių