Sparnų kirpimas
Pradinuk, laimingai baigėsi. Man jau skaitant Tavo postą baisu pasidarė
Maniškė jei išskritų per balkoną, tai tikrai nesugaudyčiau. Iš penkto aukšto į apačią nenubėgsi greit, o šalia prie namo Nemunas - perskristų jį, tai kur jau ten surasi...
Papooga, tai tik metinukams galima kirpti? Mūsiškei metai bus kažkur liepą, tai iki tol neliest tų plunksnų?
Maniškė jei išskritų per balkoną, tai tikrai nesugaudyčiau. Iš penkto aukšto į apačią nenubėgsi greit, o šalia prie namo Nemunas - perskristų jį, tai kur jau ten surasi...
Papooga, tai tik metinukams galima kirpti? Mūsiškei metai bus kažkur liepą, tai iki tol neliest tų plunksnų?
-
Rua - Pranešimai: 471
- Augintiniai:
Svarbiausias dalykas yra nekirpti sparnų, kol nemoka skraidyti normaliai, tada tikrai negalima jokiu būdu ir tai turės blogų pasekmių.
O su jaunais paukščiais problema tik ta, kad ilgai paskui atauginės, na čia negali patarti, šeimininkas jau turi apsispręsti, geriau būtų šią vasarą pratempti, bet jei matysit, kad yra tikrai rizika, tai pakirpkit.
O metus ar dvejus tos plunksnos dar lėtokai atauginėja negaliu pasakyti, čia kalbant apie žakus.
O su jaunais paukščiais problema tik ta, kad ilgai paskui atauginės, na čia negali patarti, šeimininkas jau turi apsispręsti, geriau būtų šią vasarą pratempti, bet jei matysit, kad yra tikrai rizika, tai pakirpkit.
O metus ar dvejus tos plunksnos dar lėtokai atauginėja negaliu pasakyti, čia kalbant apie žakus.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mes kirpom sparnus neseniai. Keistas tas musų .Kai kirpom paskutinį kartą sparnus, reikėjo gaudyti su rankšluosčiu, kadangi nesileido kitaip. Dabar pasiėmiau rankšluostį, galvojau gaudysiu, vyras palaikys,o aš ir pakirpsiu, kadangi aš kad ir ką bedaryčiau esu ta geroji šeimininkė, kuriai viskas atleidžiama (ant vyro pykstama labai ilgai).Pagauti nepavyko,nes įlindo į narvą, o kai bandžiau dar kartą, užskrido ant rankos ir suspaudė snapu... Toptelėjo mintis į galvą, kad gal reikėtų negaudant pabandyti pakirpti...Ir kuo puikiausiai leidosi kirpti, išskėčiau sparniuką, apžiūrėjau plunksnytes, pakirpau... Žodžiu, suma sumarum, dariau labai sudėtingai,nors buvo galima padaryti labai paparstai ir nesudėtingai.
-
Nenuorama - Pranešimai: 635
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių