Kakadu - Cacatuinae pošeimis
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Manychiau kad kakadu bute laikyti nevertetu, visu pirma del to kad tokiai papugai tikrai per mazai vietos, kitas dalykas laikant ne vien kakdu o daugiau gyvunu namie gausite labai dideles pavydo porcijas ir manychiau Majai tikrai butu riesta, nekalbu jau apie mazesnes papugas.... aš didesnio paukscio uzh zaka bute tikrai nelaikychiau. Apie problemas su kaimynais irgi rashe vienas zhmogus forume, kuris norejo parduoti savo mylima kakadu nes kaimynai ji jau uzhede negyvai del jos rekimo..
Ir pati asmenishkai kakadu tikrai bijochiau pirkt, nes tai yra labai didele atsakomybe, teko daug pasiklausyti per seminara, skaitau kad aš nepasiruoshusi tiknakmai ishaukleti toki paukshti-chia yra didelis ir atsakingas darbas. Juolab jei ateity planuojami vaikai vel gi bus didziuliu problemu del pavydo, aš bijau pagalvot kaip zhako reaguos, ka reiks daryt, o apie kakadu ishvis patylesiu... jam tikrai reikia labai daug demesio, erdves ir tinkamo auklejimo bei dresuros.
Ir pati asmenishkai kakadu tikrai bijochiau pirkt, nes tai yra labai didele atsakomybe, teko daug pasiklausyti per seminara, skaitau kad aš nepasiruoshusi tiknakmai ishaukleti toki paukshti-chia yra didelis ir atsakingas darbas. Juolab jei ateity planuojami vaikai vel gi bus didziuliu problemu del pavydo, aš bijau pagalvot kaip zhako reaguos, ka reiks daryt, o apie kakadu ishvis patylesiu... jam tikrai reikia labai daug demesio, erdves ir tinkamo auklejimo bei dresuros.
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių