Rastas paukštelis, ką dabar daryt?
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Peroksido buna gatavo zmoniu vaistinese,uzpili ir putoja,pasisalina negyvos audiniu daleles ir prasidezinfekuoja.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
sutinku su tavim gede as ir karta radau pauksti tik varna buvo gana baiksti,paskui ji priprato palaike mane tevu. tik ryte ateidavau isiziodavo ir reikalaut maisto pradedavo, uzaugo sustiprejo ir iskrido nors kai kada dar je ir pastebiu netoliese
- varniukas
Nezinojau kur rasyt....
Nupjove medi su lizdu as kiausinius surinkau viena idejau i strazdo lizda (keksto kiausiniai ten ), o kitus po kaimynes bantamine vistele ar imanomas dalykas kad jis isgyvens ka reiketu man jam duoti?
Nupjove medi su lizdu as kiausinius surinkau viena idejau i strazdo lizda (keksto kiausiniai ten ), o kitus po kaimynes bantamine vistele ar imanomas dalykas kad jis isgyvens ka reiketu man jam duoti?
-
luk'as - Pranešimai: 3487
mazai tiketina kad jie issiperes.. as kazkur girdejau toki dalyka kad jei kiausini apverti tai augantis jauniklis viduje uzdusta negaves oro nes jis buna apacioja ar kazkas panasaus.. noredamas pernesti kiausini turi pazymeti kur yra virsus ir padeti taip pat kaip jie gulejo lizde..
kai issiperes tada ir uzdavinesi klausimus dabar lauk..
kai issiperes tada ir uzdavinesi klausimus dabar lauk..
-
pradinukas - Pranešimai: 384
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių