Ką reikia žinoti, norint įsigyti sveiką paukštį?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Paskutinį kartą redagavo kukushka 2007.02.09 12:22. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Kukushka is tikru patinka man zmones kurie isvardina visus minusus. o i visus klausimus turbut uztenka vieno mano pasakyma: isauginau ir sekmingai auginu labradoro retriveri lietuvos cempiona........ taip kad plaukai, pukai, savaitgaliai viskas man jau pazystama
zako noriu del vienos priezasties: jis kaip ir suo yra zmogaus draugas, kompanjonas, bendravimo partneris ir t.t.
zako noriu del vienos priezasties: jis kaip ir suo yra zmogaus draugas, kompanjonas, bendravimo partneris ir t.t.
- space
Space, tai ko čia dar dvejoti
Tik nepirk kontrabandos O šiaip turi neblogą galimybę gi nuvažiuoti apžiūrėti, pamatysi kaip žakiukai į tave reaguoja, gal kuris pats prieis ir išsirinks tave O gal atvirkščiai, pamatysi, kad bailiukai kokie ir prisiminsi dėdę Liubošą
Aš asmeniškai (su dabrtinėm žiniom ir patirtim) turbūt važiuočiau į Slovakiją, juolab, kad ten ir nesu buvusi
Tik nepirk kontrabandos O šiaip turi neblogą galimybę gi nuvažiuoti apžiūrėti, pamatysi kaip žakiukai į tave reaguoja, gal kuris pats prieis ir išsirinks tave O gal atvirkščiai, pamatysi, kad bailiukai kokie ir prisiminsi dėdę Liubošą
Aš asmeniškai (su dabrtinėm žiniom ir patirtim) turbūt važiuočiau į Slovakiją, juolab, kad ten ir nesu buvusi
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių