Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
gal patelė vėl kiaušinius nori dėti ir perėtii? O mažiukui būtinai riekia duoti košėtęs, Tik pradėję lesti paukštukai dar neprilesa tiek, kiek jiems reikia.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
o kokios koses jam duot? Bet yra taip kad patele puola ji kai jis narvelije atsiduria, o inkile prie ju nelenda. O vat kada patele uzpuole tai jis buvo narve ne vienas o jaunesniu. Bet jinai puola tik ta vyresni. Kodel? 

-
dronni - Pranešimai: 73
Yra speciali košytė jaunikliams http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=659, jos būna Zoospektre, bet tau daug nereikia, neapsimnkėtų visą 800 g pakuot pirkti, paprašyk, gal koks forumietis duos truputėlį.
-
- Augintiniai:
na problema kazkiek tai isspresta
ta nuskriausta papugiuka keleta karta per diena paleidziu i narva, ir patele ji normaliai pamaitina, bet inkilelije vis tiek ne galiu palikti, nes pamaitinus, ir jejgu jis lieka narvelije tai patele pradeda vel rodyti savo pikti. 

-
dronni - Pranešimai: 73
Sveiki
Aš esu čia nauja ir kaip tik užvakar įsigijau papūgas tiksliau man padovanojo. Taigi Kika ir Čipas labai mieli. Kika drąsesnė, bet Čipas jai visą laiką šaukia, kad negalima lipti ant mano piršto ir Kika skraido paskui Čipa. Kika yra laukine ji atskrido į mano pažįstamos soda taigi ja priimdavo kaip savo jau sena augintine , o Čipas yra pirktas iš parduotuvės "kika'' . Čipas labai bijo mano ranku užtat Kikai kaip tik patinka. Jie su Čipu labai pykstasi [ bent man tai neproblema] . Čipas yra tiesiog nesuvaldomas su skraidymu. Skraido kaip padūkęs, o kika ramesne, bet ir mielesne negu čipas [Jeigu ką čia aš aprašinėjau savo naujas papūgas] Tai va tiek apie jas 

-
Kikute - Pranešimai: 29
-
- Augintiniai:
-
Kikute - Pranešimai: 29
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių