Banguotosios papūgėlės - Melopsittacus undulatus
Aišku, kad paukščiui liūdna vienam, tikrai pralinksmės, kai kitas paukščiukas atsiras. Patelę priims ir jaunesnę.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
O as pasigirsiu,kad mano Rapoliukas po gero menesio pagaliau pabande skanesta
ir taip patiko,kad per pora dienu sudorojo
dabar grizdama is parduotuves visada lauktuviu parvezu skanestu.Jau siek tiek pakramto ir soru sluoteles,o pieniu ziedai ir lapai labai greit sutarsomi
,taip pat megsta gyslociu lapus,obuolius,kiausini.Jau kokia savaite kaip pradejo zaisti su zaisliukais,ir pasikalba su jais ,ir pasipyksta.Bet juokingiausia buvo siandien-vis bandau isiulyti mandarinu ar apelsinu,bet jis ju bijo
tai pririsau gabaliuka ant karnyzo,kur jo megstamiausia vietele ir palikau.Is pradziu bijojo,po to pradejo garsiai rekauti save drasindamas,tada labai greitai pribega,kerta i apelsina ir vel pabega
ir taip kelis kartus,kol pagaliau uzkele viena kojyte ir kirto priesui,o tada staigiai pabego,bet,matyt,nusprende,kad priesas jau iveiktas ir nebera ko bijoti,tai pribego ir uzlipo ant jo pergalingai rekaudamas
bet lesti vis tiek nelese.
Siandien buvau zooparduotuvej,tai ten banguotukai tokie maziukai,palyginus su maniskiu...
O idomu koks butu ju normalus dydis nuo uodegos iki pakausiuko,gal kas zinot,arba matavot savo pauksciukus?
Va mano pasiputelis

Siandien buvau zooparduotuvej,tai ten banguotukai tokie maziukai,palyginus su maniskiu...
O idomu koks butu ju normalus dydis nuo uodegos iki pakausiuko,gal kas zinot,arba matavot savo pauksciukus?
Va mano pasiputelis

- Prikabinti failai
-
- O taip mes zaidziame
- DSCF6277maza.JPG (47.57 KiB) Peržiūrėta 1267 kartus(ų)
-
- DSCF6256maza.JPG (25.22 KiB) Peržiūrėta 1267 kartus(ų)
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
luk'as - Pranešimai: 3487
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
Kikute - Pranešimai: 29
Aš skaičiau tokį įvikį baisų, kad vaikas nusipirko aklą papūgėlę.
Kaip reikia parduotuvėje sužinoti, kad papūgėlė neakla?
Kokie turi būti požymiai?

Kaip reikia parduotuvėje sužinoti, kad papūgėlė neakla?
Kokie turi būti požymiai?

-
Čirlyte - Pranešimai: 5
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių