Renku savo paukšteliui vardą
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
raibi-raini tame ir įdomumas, jei katiną raibu pavadintum irgi kitaip nei rainas gražiau skamba na o kaifas ką- gražus vardas.
na bet čia jau kažkada buvo išsakyta nuomonė, apie vienodus vardus. įsivaizduokim situacija:
daleiskim.
papūgistas 1: kaip laikosi (imkim varda pvz.: džekas koks )
papūgistas 2: mano?
papūgistas 3: mano?
papūgistas 1: tavo papūgistas 3
papūgistas 3 gerai.
arba :
P1- jau pasveiko džekas?
P4- pala, sirgo jis?
P5- sirgo gi papūgisto2
P6- (čia sailor greičiausiai) pasveiko beje, ir papūgisto3 sirgo džekas. abu sveiki.
arba:
P1- nusipirkau banguotaja varda įdėjau džekas
P2-mano irgi dzekas
P3- mano irgi gi,
P4- mano drauges papuga dzekas
P5- mano seses suo dzekas
P6- kiek kainavo tavo dzekas Papugiste1?
P7- mano irgi dzekas.
P1- padovanojo.
keistokai skamba ka visu butu dzekai ir nesusigaudytume pvz perskaitai posta ten daleskim ema nusifilmavo nauja filmuka - ir taip aisku kad vikute nereik klausti kuri ema? ar vikutės ar birutės ?
na bet čia jau kažkada buvo išsakyta nuomonė, apie vienodus vardus. įsivaizduokim situacija:
daleiskim.
papūgistas 1: kaip laikosi (imkim varda pvz.: džekas koks )
papūgistas 2: mano?
papūgistas 3: mano?
papūgistas 1: tavo papūgistas 3
papūgistas 3 gerai.
arba :
P1- jau pasveiko džekas?
P4- pala, sirgo jis?
P5- sirgo gi papūgisto2
P6- (čia sailor greičiausiai) pasveiko beje, ir papūgisto3 sirgo džekas. abu sveiki.
arba:
P1- nusipirkau banguotaja varda įdėjau džekas
P2-mano irgi dzekas
P3- mano irgi gi,
P4- mano drauges papuga dzekas
P5- mano seses suo dzekas
P6- kiek kainavo tavo dzekas Papugiste1?
P7- mano irgi dzekas.
P1- padovanojo.
keistokai skamba ka visu butu dzekai ir nesusigaudytume pvz perskaitai posta ten daleskim ema nusifilmavo nauja filmuka - ir taip aisku kad vikute nereik klausti kuri ema? ar vikutės ar birutės ?
-
Luxe;D - Pranešimai: 606
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių