Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nelabai suprantu jūsų diskusijos: apsidraskėt, apsivardžiavot ir koks rezultatas ? Aišku, gaila, kad Hera vėl bus tampoma iš namų į namus, bet ji yra Maso nuosavybė, ir nieko čia nepakeisi - kam norės, tam ir parduos. Masai, turėtum būti realistas - dėmesio ir kūdikiui, ir papūgai neužteks, deja, gyvenime būna ir svarbesnių dalykų už augintinius.
Man tik vienas dalykas keistas: jei Papoogai reikėtų paramos, tai galėtų ir pasisakyti..., tegu ir Džoniuko vardu O šiandien neturėti pinigų tai joks stebuklas. Aš, pvz. neišgalėčiau tokios sumos skirti, bet mielai prisidedu prie kolektyvo, jei šitą problemą galima išspręsti Taip kad nereikėtų žaisti forumiečių jausmais bei nervais ir Herutės vardan siūlau taikią pabaigą: jei Papooga Herą priima "ant visai", mes padedam
Man tik vienas dalykas keistas: jei Papoogai reikėtų paramos, tai galėtų ir pasisakyti..., tegu ir Džoniuko vardu O šiandien neturėti pinigų tai joks stebuklas. Aš, pvz. neišgalėčiau tokios sumos skirti, bet mielai prisidedu prie kolektyvo, jei šitą problemą galima išspręsti Taip kad nereikėtų žaisti forumiečių jausmais bei nervais ir Herutės vardan siūlau taikią pabaigą: jei Papooga Herą priima "ant visai", mes padedam
-
Cunami - Pranešimai: 1425
Tai tu apie savo ambicijas ir pinigus galvoji, ar apie Herą??? Jos problemos taip pat susijusios su auginimo sąlygom pas tave, su kūdikio atsiradimu, su namų pakeitimu. Kas, manai, iš forumiečių galėtų jai suteikti daugiau laiko ir geresnes sąlygas negu Papooga? Ar visas savo klaidas ir problemas bandai parduoti???
-
Cunami - Pranešimai: 1425
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių