Baltapilvės papūgos - Pionites
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
Luxe;D - Pranešimai: 606
-
- Augintiniai:
Luxe, Sailor, Aukse, ačiū!
Sailor, sulesa Zoro ir daugiau nei vieną, jis pas mane didžiausias smaližius iš visų, labiausiai mėgsta įvairias uogas bei vaisius. Iš sauso lesalo taip pat pirmiausia sulesami džiovinti vaisiai.
Aukse, viskas čia gerai: ir papūga ryški, ir fotoaparatas geras, ir fotografas neblogai fotografuoja. O jei rimtai, tai Zoriukas tikrai gyvai toks ryškus, neveltui šešių spalvų papūga. O jei jau pastebėjai, tai taip pat pakeičiau ir fotoaparatą, jau dabartinis tikrai turėtų atkurti realiausias spalvas. Nors ir prieš tai turėtu fotoaparatu fotografuotose nuotraukose Zoro man pakankamai ryškus.
Sailor, sulesa Zoro ir daugiau nei vieną, jis pas mane didžiausias smaližius iš visų, labiausiai mėgsta įvairias uogas bei vaisius. Iš sauso lesalo taip pat pirmiausia sulesami džiovinti vaisiai.
Aukse, viskas čia gerai: ir papūga ryški, ir fotoaparatas geras, ir fotografas neblogai fotografuoja. O jei rimtai, tai Zoriukas tikrai gyvai toks ryškus, neveltui šešių spalvų papūga. O jei jau pastebėjai, tai taip pat pakeičiau ir fotoaparatą, jau dabartinis tikrai turėtų atkurti realiausias spalvas. Nors ir prieš tai turėtu fotoaparatu fotografuotose nuotraukose Zoro man pakankamai ryškus.
-
- Augintiniai:
Nuotraukų ryškumo skirtumo tai nepastebėjau Kaip teisingai pati parašei-Zoriukas ir ankstesnėse nuotraukose buvo toks pat ryškus. Tiesiog kiekvieną kartą nusistebiu kad tokios ryškios, gražios spalvos.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Aš praeitą savaitgalį vieną tokį aplankiau - spalvos tikrai tokios ryškios )9 ir, be to, labai airiškos ).
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 14 svečių