Paukščių žiedavimas, čipavimas, CITES, dokumentai ir pan.
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
As jus puikiai supratau, na yra tokiu zmoniu, kuriems tureti papuga su dokumentais yra prestyzo reikalas, as kai pirkau ara atsisakiau dokumentu, nes be dokumentu pigiau, man reikejo papugos, o ne kazkokio dokumento, bet siandien gailiuosi, kad atsisakiau dokumentu, ir net labai gailiuosi, va ka daryti reikes, kai kirsi siena...pati suprantat, kad bus nelengva, reiks moketi trigubai...
-
Kaiva - Pranešimai: 79
Dokumentai-tai ne prestižo reikalas. Aš nė už ką nepirkčiau papūgos be dok. Jūsų papūga be dokumentų kainavo pigiau todėl, kad buvo kontrabandinė. O aš kategoriškai atsisakau savo pinigais remti gamtos naikinimą ir paukščių kankinimą. Todėl dokumentai man-tai įrodymas kad gamta nebus nuskriausta, ir paukštis nėra kontrabandinis. O šiaip tai dokumentai reikalingi tik norint išvežti papūgą kur nors į užsienį. O ten pasieniečiai nieko nesiaiškina, ir jokių paaiškinimų neklauso. Nėra reikiamų dokumentų-konfiskuoja. Jiems neįrodysi, nepapasakosi. Jiems vienodai šviečia. Todėl tokiu atveju iš anksto viską reikia labai tiksliai susižinot ir atitinkamai pasiruošti. Ar tai nusipirkti dokumentus ir žiedą, ar dar kaip nors apgalvoti. KAd paskiau nereikėtų gailėtis kad pasieniečiai neklausė pasiaiškinimų.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių