Plunksnagraužiai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Beje, visur kaip priemonė nuo plunksnagraužių rekomenduojamos priemonės, sudėtyje turinčios piretrino. I-nete pavyko rasti kas tai yra tas piretrumas:
Piretrumas - milteliai, pagaminti iš kalnų ramunėlių,turinčių apie 0,15- 0,5% piretrinų. Piretrinai sudėtingi cheminiai junginiai priklausantys esterų klasei.
Tai nieko nuostabaus kad kai pas mane papūgos turėjo tų parazitų padėjo ramunėlės...
Piretrumas - milteliai, pagaminti iš kalnų ramunėlių,turinčių apie 0,15- 0,5% piretrinų. Piretrinai sudėtingi cheminiai junginiai priklausantys esterų klasei.
Tai nieko nuostabaus kad kai pas mane papūgos turėjo tų parazitų padėjo ramunėlės...
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Taip, ramunėles galit bandyt. Bet šitas procesas labai ilgai užtruks. Pas mane tai papūgos buvo grynai nuplikusios. tokie visiškai pliki lopai buvo. Po sparnais, kaklas visas, pilvas... Tai man zoosode buvo patarę išplikusias vietas tepti kokius nors tepalu, kurio sudėtyje būtų deguto. Bet priemonė nėra labai gera. Nes ištepi plikas vietas, o kur nenuplikę tai plinka toliau. Be to oda ir plunksnos išsitepa, susiriebaluoja-begalo sunku atplauti paskiau. Ir baisu kad paukštis neprisilaižytų. Tai negaliu pasakyti kad gera priemonė. O šiaip narvelio ir inventoriaus dezinfekavimas, ir ramunėlių galit paberti ant narvelio dugno dar prie to pačio.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių