Paukščių žiedavimas, čipavimas, CITES, dokumentai ir pan.
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Paskutinį kartą redagavo Papooga 2009.06.30 13:28. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Kaiva,na jei paukstukas skaitos nelegaus,mano nuomone,kad jis veislyne issirites nelabai ka ir gelbsti...Jei neturi dokumentu..Yra standartai pagal kuriuos skaitosi ar paukstis oficialiai isveistas ar pagautas koks nelaisvei ar panasiai..AS pvz zinau,kad mano Kukis tikrai skiatos kontrobandinis,gal panasiai kaip tie kikos buve atvezti.
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Tikrai papugos dokumentai ir prestižas niekaip nesusije mano nuomone, chia gal shunim ir katem veislinem prestizo reikalas tie dokumentai, t.y. irodymai kad tikrai tas gyvunas nemaishytas su kokiu neveisliniu ar pan. O su papugom ir taip viskas aisku - ar yra dokumentai, ar ju nera, žako lieka žako, ara lieka ara. Nereikia dokumentu kad isitikinti kas tai per paukstis
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 18 svečių