Laisvas skrydis
va, kaip gražu http://www.youtube.com/watch?v=UtDkoa06b3w , bet šeimininkas pabrėžia, kad laisvas skrydis yra ne kiekvienai papūgai.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Aišku, kad rizikuoja, bet laisvas skrydis ne taip paprastai mokomas, Pirmiausai reikia labai daug dirbti patalpose, formuojant norimą paukščio elgseną ir atskridimą pagal komandą, be to, elgseną savo paukščio reikia gerai pažinti, ir tik tada kai kuriuos galima į lauką laisvai neštis. Bet tik kai kuriuos. Šitas žmogus daugiau paukščių turi, patappoj jie irgi atskrenda pašaukti, bet nerizikuoja jų į lauką be pavadėlio neštis, nes tik vienos jo kakadu elgsena prognozuojama. Bet už tai kiekvieną paukštį galima su pavadėliu lauke skraidinti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
ir dar pridarsiu, mano draugai is Vokietijos kartu pirkome aras, mano ara lauke buna narve, o ju laisvai kieme ant zaidimo stovo, kai isnesa ka skanaus papuga atskrenda ant peties, ir vel ant stovo ir vel ant peties, laisvai paskraido. nutupia ant stogo, mielai nusileidzia ant seimininko ir t. t..Kuri laika ir as ara taip pat laisvai laukiau ant zaidimo stovo lauke, ji pas mane atskridavo ir vel ant stovo, pavaiksciodavo ant zoles, niekur ne ne nebande nuskristi, bet as jausdavau itampa, na gal issigas kokio garso ar ka ir nuskris/beje namie ji neskraido, lauke skraide/ir as laikau narve...
-
Kaiva - Pranešimai: 79
Grįžti į Jaukinimas ir dresūra
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių