Pavadėliai
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Mes turim "Aviator'iu" - super daiktas. Tiesa, jis brangesnis uz Harness. Bet uztai uzmontuojamas labai paprastai. Beje, atsiustas buvo su CD apie pratinima ir naudojima.
Ir dar - saviskiui Zakui negaleciau palikti ant jo kokio nors daikto - neuzmigtu, kol nenusikrapstytu! Todel mums patogiau naudoti lengvai uzdedama ir nuimama pavadeli.
p.s. pirkom sita pavadeli ebay'juje - gavosi pigiau nei 24parrot.com
Ir dar - saviskiui Zakui negaleciau palikti ant jo kokio nors daikto - neuzmigtu, kol nenusikrapstytu! Todel mums patogiau naudoti lengvai uzdedama ir nuimama pavadeli.
p.s. pirkom sita pavadeli ebay'juje - gavosi pigiau nei 24parrot.com
-
Ausrele - Pranešimai: 2498
- Augintiniai:
Man dėl pavadėlio neramu, griaužia jis jį ir man atrodo , kad vieną dieną nusiąs. Todėl užsisakiau Aviator harness , taip man bus ramiau ir saugiau.
-
sunra_sun - Pranešimai: 481
- Augintiniai:
Sunku viska ir numasakoti. tiesiog parodoma, kaip pripratinti prie pacio pavadelio. Paskui kaip bandyti pripratinti prie pacio pavadelio uzdejimo proceso, tai darant be pavadelio, o pasitelkiant kelis pratimus. ir kai prie visko pripratini - turetu buti lengva ir pati pavadeli uzdeti ir paukscio nestresuoti! geriau viena karta pamatyti nei 100 kartu papasakoti:)
Issiusiu Extasy, paskui ji gales kitam norinciam persiusti!
Issiusiu Extasy, paskui ji gales kitam norinciam persiusti!
-
Klaipediete - Pranešimai: 156
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 16 svečių