Laukiniai paukščiai namuose
Galejo atsitrenkt,o galejo ir silpnokas dar but,net nezinau ka patarti.Gal jei gerai lesa dar kokia diena palaikykit ir vel bandykit paleist.
-
Munex - Pranešimai: 6282
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Sveiki visi ,vakar dieną prie Pakruojo ligoninės mažas berniukas kokių 7m.žiuriu bespardąs paukštuką,teko nuskaityti moralo.Na ir parsivežiau namo,atrodo kad čiurlys,bėda kad neima ėdalo,žmona tai šiandien per prievartą porą gabaliukų mėsos faršo ikišo,musę desertui.Neaišku ką ir be daryti reikės.Nepaeina,vis tupi,o jei nori eiti tai su sparnais ir snapo pagalba truputį juda.Viena kojytė turbūt sumušta.
- ALGIS- LYGUMAI
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Kol kas aš jį avižom ir lęšiais šeriu. Nuo šakos jis nukris, bandydaas aukščiau užskristi, o atgal neužšskirs., jau bandžiau taip. Be to, jei taip laikyčiau, nesugaudysiu aš jo pašėrimui. Pas mus ir katės, ir lapės ateina - vakar vakare kaip tik dvi lapes stebėjau prie namo slampinėjančias. pagaus jį kas nors ant ženės. O dar žiurkės. Karvelis žaizdotas, tai kraujo kvapas yra. Kol kas norisi jį uždariau patalpinti. Jis dabar siauroje dėžėje mano mašinoje. Baniau šiandien didesnę dėžę surasti - neradau kol kas.
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių