Triušiai, kiškiai ir kiškėnai
TRIUŠIAMS, KAIP IR DAUGUMAI KITŲ GIVŪNŲ NEGALIMA DUOTI RASOTOS ŽOLĖS! ŠLAPIA IR RASOTA YRA NE TAS PAT. Ne visi trišiai valgo žolę. Aš dabar pirkau iš fermos ( pas mus yra toks didelis ūkininkas užsiimantis triušininkyste) tai tik žolės miltus ir grūdus pradžioje valgė, žolės visai nesuprato. Pradėjau pratinti nuo šieno, nes iš jo daromi žolės miltai, po to kopūstai, o žolytė tik dar ragaujama. Laukiniai triušiai yra smulkūs ir auga lėtai, o tuos kur mes beveik visi laikome yra mėsiniai, broileriai, kailiniai, pešami ar dar bala žino kokie tolimi jie nuo savo protėvių.
-
interesantė - Pranešimai: 93
Auginame paprastus, mėsinius triušius. Nuo seno žinome, kad su rasa žolės negalima. Ypatingai dobilų. Visu pašaru pasirūpiname iš vakaro.
Jei ir būna sulijusi, per naktį, kaip ten bebūtų, patalpoje apdžiūsta biškį.
Duodame grūdų, žolės, šieno, vandens.vandenį geria labai. Jeigu augini savo šeimos maistui, tai tikrai kad su kombikormu nešersi. Kombikormo ,greta grūdų,duodame patinui, nes jam labai patinka ir mažiukams triušiukams. Jiems taip pat patinka.
Jei ir būna sulijusi, per naktį, kaip ten bebūtų, patalpoje apdžiūsta biškį.
Duodame grūdų, žolės, šieno, vandens.vandenį geria labai. Jeigu augini savo šeimos maistui, tai tikrai kad su kombikormu nešersi. Kombikormo ,greta grūdų,duodame patinui, nes jam labai patinka ir mažiukams triušiukams. Jiems taip pat patinka.
-
avalda - Pranešimai: 153
Aš tai turėjau galvoje triušius, laikomus kaip augintinį Tiesiog norėjosi sužinoti kaip geriau pačiam gyvūnui. Turėjau galvoje ne kombikormus, o tuos zooparduotuvėse parduodamus pašarus dekoratyviniams triušiukams. Ar geriau visgi šerti natūraliai-žole, ar geriau tais parduodamais pašarais.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Mano nuomone, natūralus pašaras geriau už visokius dibrinius. Pagalvokit patys, kas,pavyzdžiui, žmogui geirau - natūralus maistas ar subalansuotas ir visokių papildų prikištas fabrikinis
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 41 svečių