Rozelos - Platycercus gentis
Sveiki visi. Gerokai buvau atitrukusi nuo papugu gyvenimo. Ziuriu daugeja svetaines nariu. Saunu. Tu Nerijau sunerimai, kad daug plunksnų pas tave. Tai ir as, kai tik ryte atidengiu narva, tai pakraupstu, visas dugnas plunksnom nusetas. Jau net galvoaju, kadkuris kuri pesioja, ar skriaudzia. Gal taip budavo ir anksciau, bet kai vienas patinas gyveno matyt nekreipdavau demesio. O dabar jau tuoj pagalve galesiu prikimsti. .
-
danisima - Pranešimai: 153
danisima simtas metu nerasei malonu girdeti kad ne vienas as rozela turiu nu mano irgi nemazai meta plunksneliu tai dziugu kad ne pas mane viena
-
nerijus - Pranešimai: 707
Oi aciu, porele gyvuoja gerai. Buvo vargelio pirmom dienom. Kai paleisdavau paskraidyti tai patele nerasdavo kaip ilipti i narva. Nors dureles buvo ir virsuje ir apacioje atidarytos. Tai eidavo ant stogo, ant sonu. Bet sakau dabar tai viskas tvarkoje. Tik pradarau dureles zuze tik smurkst ir iskrydus. Maudytis taip pat patinka kaip ir patineliui. Bet va, maza kriaukle jiem abiem . Tai dabar jau pakaitom maudosi. Tai problemos kaip ir nebuta.
Patinelis tai man neleidzia prie pateles prisiartinti, tuoj puola. O ta kuo ramiausiai tupi, ir ziuri abejingai. Tai vat kaip mes gyvenam
Patinelis tai man neleidzia prie pateles prisiartinti, tuoj puola. O ta kuo ramiausiai tupi, ir ziuri abejingai. Tai vat kaip mes gyvenam
-
danisima - Pranešimai: 153
-
nerijus - Pranešimai: 707
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias