Šokliosios papūgos (Kakariki) - Cyanoramphus gentis
- kestas
- Augintiniai:
dar:
PranešimasParašytas: 2009.07.27 21:15 30 puslapy kur nuotrauka -iš nuotraukos matau pažįstamą vaizdą,nelabai žinau kokia liga-įtariu slogą-bet vištom kai taip pat būva ir toks pat vaizdas-padeda antibiotikai PHARMASIN-4-5dienas į geriamą vandenį...
PranešimasParašytas: 2009.07.27 21:15 30 puslapy kur nuotrauka -iš nuotraukos matau pažįstamą vaizdą,nelabai žinau kokia liga-įtariu slogą-bet vištom kai taip pat būva ir toks pat vaizdas-padeda antibiotikai PHARMASIN-4-5dienas į geriamą vandenį...
-
Genute - Pranešimai: 2234
Aš tai tik pridursiu, kad tiek raudona, tiek oranžinė rainelė yra normalios spalvos kakrikiams, šiaip spalva kinta tiek bręstatnt, tiek senatvėje. Dar dauginimosi metu gali keisits, skaičiau apie tai, kad parausta žiedas aplink akį, bet kiek pamenu, ten kažkuri iš kakadu buvo minėta. Gal vistik nesikeitė ta spalva, o tiesiog susipainiojot?
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Genute rašo:
PranešimasParašytas: 2009.07.27 21:15 30 puslapy kur nuotrauka -iš nuotraukos matau pažįstamą vaizdą,nelabai žinau kokia liga-įtariu slogą-bet vištom kai taip pat būva ir toks pat vaizdas-padeda antibiotikai PHARMASIN-4-5dienas į geriamą vandenį...[/url]
Taip, tai sloga, tik klausimas ar ji praeina negydoma?
Jokių antibijotikų aš jam nedaviau, bet liga praėjo.
Po to pastebėjau, kade paukštis alergiškas, tai gal jam alergija taip pasireiškė, kai labai nusilpęs buvo.
Dėl rainelės, tai ir aš maniau, kad sutapimas, gal keitėsi dėl kitų priežaščių, tų kakariki gi su gana įvairiom genetikom yra, o mes pakolkas taip mažai apie juos žinome.
Gaila kad šeimininkas neatsiliepė, aš taip pat siūliausi dėl skrodimo.
PranešimasParašytas: 2009.07.27 21:15 30 puslapy kur nuotrauka -iš nuotraukos matau pažįstamą vaizdą,nelabai žinau kokia liga-įtariu slogą-bet vištom kai taip pat būva ir toks pat vaizdas-padeda antibiotikai PHARMASIN-4-5dienas į geriamą vandenį...[/url]
Taip, tai sloga, tik klausimas ar ji praeina negydoma?
Jokių antibijotikų aš jam nedaviau, bet liga praėjo.
Po to pastebėjau, kade paukštis alergiškas, tai gal jam alergija taip pasireiškė, kai labai nusilpęs buvo.
Dėl rainelės, tai ir aš maniau, kad sutapimas, gal keitėsi dėl kitų priežaščių, tų kakariki gi su gana įvairiom genetikom yra, o mes pakolkas taip mažai apie juos žinome.
Gaila kad šeimininkas neatsiliepė, aš taip pat siūliausi dėl skrodimo.
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
Sloga pas paukštį buvo gal 3mėn. Taip, kad čia ne ta sloga.
O ir paraudimas apie akis, bei nuplikimas.
Aš atsimenu kaimę matydavau tokias vištas, bet kuom baigdavosi, tai nežinau, vaikas dar buvau.
Genute, man labai įdomu ar tas vištų susirgimas galėdavo praeiti be antibiotikų?
Jeigu ne, tai lieka alergija.
Jeigu taip, tai gal žinai kokia čia liga?
O ir paraudimas apie akis, bei nuplikimas.
Aš atsimenu kaimę matydavau tokias vištas, bet kuom baigdavosi, tai nežinau, vaikas dar buvau.
Genute, man labai įdomu ar tas vištų susirgimas galėdavo praeiti be antibiotikų?
Jeigu ne, tai lieka alergija.
Jeigu taip, tai gal žinai kokia čia liga?
-
KIKUTEKU - Pranešimai: 712
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 3 svečių