Triušiai, kiškiai ir kiškėnai
Natūralus maistas visada yra įvairesnis, negu subalansuotas dirbtinis , nes jis keičiasi, priklausomai nuo sezono;)
Aišku turint visą fermą, su natūraliu terliotis laiko nėra, kombinuotas daug parasčiau. Aš turiu vieną laukinį tirušiuką, ir jį šeriu tik natūraliu pašaru. Protingiau už gamtą niekas dar nesugalvojo
Aišku turint visą fermą, su natūraliu terliotis laiko nėra, kombinuotas daug parasčiau. Aš turiu vieną laukinį tirušiuką, ir jį šeriu tik natūraliu pašaru. Protingiau už gamtą niekas dar nesugalvojo
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Nuo 2 mėn būtina atskirti, patinai dažniausiai sunaikina triušiukus. Antra priežastis - triušiai turi sustiprėti prieš dauginimasi. Kai kurie subresta jau 4 mėn., bet be 6 mėn. veisti nerekomenduojama. Čia kaip ir su žmonėmis, gali nuo 12, bet iki 18 neleidžiama.[/quote]
Ačiū, tą viską suprantu. Nuogastauju, jog maniškiai per daug vienas prie kito priprato ir nenori daugintis . Turiu balta n.zelando patelę ir "drugelį" patiną. Jie gimę kovo mėn., aš juos parsivežiau birželį jau rugpjūtis o jie nieko . Sakau,gal nuo laikymo kartu?
Ačiū, tą viską suprantu. Nuogastauju, jog maniškiai per daug vienas prie kito priprato ir nenori daugintis . Turiu balta n.zelando patelę ir "drugelį" patiną. Jie gimę kovo mėn., aš juos parsivežiau birželį jau rugpjūtis o jie nieko . Sakau,gal nuo laikymo kartu?
-
interesantė - Pranešimai: 93
papasakosiu kaip man buvo su tuo prisirisimu . ,preis kokius 3 metus turejau 15 triusiu buvo 3 motinos su 12 tiusiuku , as juos auginau ne narvuose o aptvaruose tvarte . kai jau tiusiukai pradejo lakstyti tai jie zinde abi motinas nesvarbu ar ju vaikai ar ne. kai jau sukako maziesems po 3 menesius vienas zmogus uzsimane is manes tas 3 motinas nusipirkti tai as ir pardaviau ir zinot kas nutiko savaites begije is 12 triusiuku liko tik 6 kiti krito susirgti negalejo nes kiti butu zuve ce del prisirisimo ir meiles tiems tevams .
-
aruniukas13 - Pranešimai: 882
Triušiai niekuomet ištisai nesidaugina, tai vyksta kas 20 dienų. gali būti kad paprasčiausiai nepastebėjote. Dauginimosi požymiai pasireiškia visais variantais: patelė + patinas, patinas + patinas, patelė + patelė (rujos metu). Prisirišimo tarp triušių nesu pastebėjęs, bet būna kad labai nesutaria. Kad iš ilgesio mirtu tikriausiai nėra niekur užfiksuotas faktas. Kai yra vaikinga pateliai patinas yra daugiau streso šaltinis nei draugas, tuomet jai ne tas galvoje.
- vynova
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 33 svečių