Erkutės
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
veiki,turiu klausima jei paukstis nupliko visa galvyte gali but erkutes?atrodo kaip grifai(tie pauksciai) be snapas,akytes sveikos nera aptraskanojusios...
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Tai, va, maniskei irgi jau galva pradejo plikti
Aukse, tai man vezti pas veterinara, kad uzlasintu ivermektiną?
Aukse, tai man vezti pas veterinara, kad uzlasintu ivermektiną?
-
Arveda - Pranešimai: 232
- Augintiniai:
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Sveiki, aš čia naujokė. Ir iškart su pagalbos šauksmu . Prašau gal galit kas patarti. Turiu banguotąją papūgėlę. Įtariu kad pas ją gali būti erkučių , gal aš klystu, taigi įkelsiu nuotrauką kad patartumėt ar tikrai taip? Šiaip papūgėlė nesimato kad sirgtų, ji nuolat žvali, linksma, bet vat nerimauju, nes snapuko vaškinė dalis negraži. Perskaičius temas apie papūgėlių sveikatą pradėjau įtart kad jai erkutė. Taip pat paskaičius jūsų patarimus galvojau patepti vazelinu, bet bėda tame kad ji nepratusi prie rankų, ir paimt jos į rankas neįmanoma. Bandėm pora kartų kai ji buvo narvelyje, ir buvo prieblanda, tai ji po visą narvelį trankėsi, baisu buvo kad nesusilaužytų sparnelių ar dar ko. Tai net nežinau ką daryti... Tikiuosi patarsit, iš anksto ačiū.
- Dory
Tikrai panašu į erkutes. Gaudyk narvelyje su kokiu lengvu rankšluostuku arba nusinešk narvelį ten,kur tamsu (ne prieblanda, bet tamsu), o tada, iš anksto pasižiūrėjus, kur paukščiukas tupi, lengvai paimsi. Tiesa, jei paukštis nepratęs prie rankų, paimtas į ranką gali skaudžiai žnybti gindamasis, taip kad su rankšluostuku gal geriau imti.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 0 svečių