Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
O dėl laikymo po vieną ar du turim atskirą temą http://www.paukstis.lt/forumas/viewtopic.php?t=4457 .
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Musishke buvo visishkai laukine, pirkta ish kikos. jaukinimas uzhtruko apie 0,5 metu. Pas Nenuorama irgi laukinis zhakas visishkai buvo, bet jie specialiai nejaukino, lauke kol jis pats prisijaukins, jei taip galima pasakyt, tai kiek zinau pradejo ant rankos eit po 1,5 ar 2 metu.
-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Išvis žakas ne tas paukštis, kad bet kada bet kaip galėtum niurkyt - gal jis, pvz, ne nuotaikoj Lengviausia (kaip daug kartų rašė Sailor jaukinimo temoj) - vakare, kai apsnūdęs paukštis
Dabar mano kvailas klausimas - per kiek laiko pasikeičia plunksnos pirmą kartą? Dabar mano 1 metai ir 7 mėnesiai. Nes jau norėčiau pafotografuoti ir įmesti pakartotinam lyties nustatymui Plunksną pešt vis dar gaila
O dar o dar - mes taip išsilepinom savo paukštį, kad vieno žmogaus dėmesio jam negana, būtinai reikia, kad abu būtume kambary (kitaip tookį triukšmą pakelia ), o jei kurio nėr namie, tai tupi netoli durų, "girgždina" duris ir kartoja "labas"...
Dabar mano kvailas klausimas - per kiek laiko pasikeičia plunksnos pirmą kartą? Dabar mano 1 metai ir 7 mėnesiai. Nes jau norėčiau pafotografuoti ir įmesti pakartotinam lyties nustatymui Plunksną pešt vis dar gaila
O dar o dar - mes taip išsilepinom savo paukštį, kad vieno žmogaus dėmesio jam negana, būtinai reikia, kad abu būtume kambary (kitaip tookį triukšmą pakelia ), o jei kurio nėr namie, tai tupi netoli durų, "girgždina" duris ir kartoja "labas"...
-
Epi - Pranešimai: 931
- Augintiniai:
mano Kuka ir pasikeite,rekia vis jei lieka viena namie,prasosi ,akd aks ateiti,kadangi daug nekalba ji,tai dazniausiai paspygauja,cia gal prieraisumas koks atsirado?o del plunksnu,jei matei,ad raudonos uodegytes plunksnos krisdavo,tai manau jau ir issisere jos gal?gali imest,pagal kuka galiu palygint,as dnr dariau jai,tai galima mazdaug pagal maniske palygint.
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
Jeigu nebeliko uodegoje tų jauniklio plunksnų, kurios pilkai padengtos iš apačios, tai jau ir pakeitė vadinasi, nes atauga jau gražios raudonos iš visų pusių plunksnos.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių