Plunksnagraužiai
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
na, nezinau kuri jus BIO KILL ziurejote. tinklapyje yra visa ju kolekcija. vieni yra skirti purksti ant pagalviu ir ciuziniu nuo erkeciu. daug ju yra. nezinau koki turite. reikia rast tinkama pauksciams. as ji isigijau is vet Dariaus. jis nera toksiskas. mano kaimyne laiko ivairius paukscius, tai ji su visais kitais vitaminais siunciasi is USA.
o ant flakono aiskiai parasyta (CITUOJU):
PRIEPARATA TIESIAI PURKSTI ANT KAILIO AR PLUNKSNU KOL SUDREKS ir t.t. kad geriau isigertu, rekomenduojama sukuoti.
tinka gyvunams: juru kiaulytems, ziurkenams, dekoratyviniams triusiams, sunims, egzotiniams paukscias bei visiems naminiams pauksciams.
Dariaus net patare purksti i baseina, kur maudosi.
o ant flakono aiskiai parasyta (CITUOJU):
PRIEPARATA TIESIAI PURKSTI ANT KAILIO AR PLUNKSNU KOL SUDREKS ir t.t. kad geriau isigertu, rekomenduojama sukuoti.
tinka gyvunams: juru kiaulytems, ziurkenams, dekoratyviniams triusiams, sunims, egzotiniams paukscias bei visiems naminiams pauksciams.
Dariaus net patare purksti i baseina, kur maudosi.
-
Budgie - Pranešimai: 225
- Augintiniai:
Vienas žmogus minėjo kad su tuo biokill išnaikino tas snapo erkutes. Ant nosytės tepdavo su vatos tamponėliu, ant kurio pripurkšdavo to preparato.
Bet visgi viską gerai apsvarsčius, aš asmeniškai nuo erkučių visgi naudočiau vazeliną, arba esant labai stipriam užkrėtimui-ivermektiną. O nuo plunksnagraužių ar išorinių erkių (kurios gyvena plunksnose) tai šitas preparatas turėtų tikti.
Bet visgi viską gerai apsvarsčius, aš asmeniškai nuo erkučių visgi naudočiau vazeliną, arba esant labai stipriam užkrėtimui-ivermektiną. O nuo plunksnagraužių ar išorinių erkių (kurios gyvena plunksnose) tai šitas preparatas turėtų tikti.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
tu teisi, aukse. kas cia zino, gal ir padetu sitas purskalas, gal dar koks is tos serijos yra, kai ju platus asortimentas. jeigu man atsirastu tos erkutes, tai as irgi naudociau vazelina, kaip atrodo daug kas cia ji naudoja ir padeda. bet pameni atveji su banguotuku ant vonios? tokiu atveju as jau ieskociau ivermektino ar dar kazko... ten jau link akyciu ejo tie parazitai. dieve, kaip gaila tokio apleisto pauksciuko...
-
Budgie - Pranešimai: 225
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių