Antys
cia tipo turetu but mulardai. pekino ir muskusines hibridas. pas mane buvo sia vasara bet atrodie siek tiek kitaip . o ta kur nuotraukoja i muskusine perdaug nesa. o del kiausiniu ir dejimo patikrinkit ar sitas padarasi svis deda:). as savas jau iskepiau:)
- ai-kas
- Prikabinti failai
-
- Mano pekinukai,jau pasiruose i puoda :)
- antys.jpg (47.73 KiB) Peržiūrėta 2883 kartus(ų)
- crista
žinau vieną pirkėją,šiandien teiravosi ekologiškos mėsytės tad parašyk man savo telefoną asmeniniu pranešimu ,gal prirodysiu
-
Genute - Pranešimai: 2234
as Genute jus visiems rodau, ir visi atsako: kaip tik i palanga vaziuosiu, bet nieks ir neatvaziuoja
-
luk'as - Pranešimai: 3487
Labas vakaras,
gavom dovanu 2 antis ir 1 antina, suvalgyti mums ju neisejo, (del grazios isvaizdos) tai nusprendem auginti, :$ , tik va beda, kad neturiu jokio supratimo ka jos valgo. Gal galite padeti :'( . Ir gal priimsit i savo buri. :)
gavom dovanu 2 antis ir 1 antina, suvalgyti mums ju neisejo, (del grazios isvaizdos) tai nusprendem auginti, :$ , tik va beda, kad neturiu jokio supratimo ka jos valgo. Gal galite padeti :'( . Ir gal priimsit i savo buri. :)
- greive
-
luk'as - Pranešimai: 3487
as joms viriau bulves, idejau smlkintu kvieciu ir aviziniu dribsniu, dar ipjausciau zuvyciu, bet jos needa ir varo mane i panika . ryt vaziuosiu pirkti kokio lesalo is kretingos grudu, nes parduotuve siandien nedirbo . ryte pagavau varle, tai sulese su malonumu, bet kur tiek varliu prigaudyti? Vienu zodziu daug pramogu prisidarem su tom antim. O kokius miltus joms duoti, paprastus, ar kokius ypatingus? Labai aciu uz atsakymus, nes atrodo paprasta, kol nepradedi auginti.
- greive
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių