Baltapilvės papūgos - Pionites
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
-
brgd - Pranešimai: 33
Ne, labai nenoriu, tik šiaip pasitikslint noriu, nes man pasirodė, kad Dainos Zoriukas tokio balto pilvelio ilgai laukė, bet gal ir klystu, tikrai nieko neteigiu.
-
Papooga - Pranešimai: 10520
- Augintiniai:
Seip del tu spalvu ir pats ziurejau, nes cia buwau skaites, kad turi buti neryskus. Bet labai nesigilinau, jei zmogus sako, kad 6men tai gal tiek ir yra, na nebent labai jau sazines neturi ir is gyvunu daro juoda komercija, kuo nenoreciau tiketi....
-
Brgd, sveikinu su nauju nuostabiu augintiniu ir linkiu sėkmės jaukinantis!
Nenoriu labai kategoriškai sakyti, kad Brgd augintinis vyresnis nei 6mėn, bet Zoriukui dabar apie 1.5m., gal truputuką daugiau, jo pilvukas vis dar nėra visiškai baltas ir nuolat leidžia spygliukus jį "baltindamas". Pas Gerį buvo du Baltapilviukai ir aš pasirinkau jaunesnį, tai pilvas buvo visiškai margas, o snapelis ne visiškai juodas. Nenoriu forumo apkrauti tomis pačiomis nuotraukomis, bet pagal mano skaičiavimus jam apie 6mėn. turėtų būti nuotraukose šio forumo 8-9 puslapiuose. Ten pilvukas nedaug ką ir pasikeitęs nuo tada kai jį parsivežiau.
Nenoriu labai kategoriškai sakyti, kad Brgd augintinis vyresnis nei 6mėn, bet Zoriukui dabar apie 1.5m., gal truputuką daugiau, jo pilvukas vis dar nėra visiškai baltas ir nuolat leidžia spygliukus jį "baltindamas". Pas Gerį buvo du Baltapilviukai ir aš pasirinkau jaunesnį, tai pilvas buvo visiškai margas, o snapelis ne visiškai juodas. Nenoriu forumo apkrauti tomis pačiomis nuotraukomis, bet pagal mano skaičiavimus jam apie 6mėn. turėtų būti nuotraukose šio forumo 8-9 puslapiuose. Ten pilvukas nedaug ką ir pasikeitęs nuo tada kai jį parsivežiau.
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Tai viskas oki, niekas Sauliaus ir nekaltina, tik taip tokia diskusija uzsivede Kada galesiu paimti i rankas paziuresiu i ta zieda, nes kolkas sunkus reikalas, nes labai aiskiai isreke ir parodo, kad nelyst labai arti prie jo:) Nors palyginus su vakar paukstis arciau prisileidzia, manau kad per menesiuka viskas bus oki doki;)
- Prikabinti failai
-
- IMG_3887.JPG (36.58 KiB) Peržiūrėta 1554 kartus(ų)
-
Brgd, išsigandęs, pasimetęs toks paukštukas atrodo... O kaip lesa? Labai narvelis tuščias, nėra jam jokio užsiėmimo, paieškokit kokios šakos, žaislų, nes jei laukinis, tai vėliau pripras prie tuščio narvo ir bus sunku ką nors įdėti. Tik žinoma palaipsniui paįvairinkit narvelio interjerą, kad priprastų.
Šiandien padarėm "banditėlio" Zoriko fotosesiją, kelios geriausių draugelių nuotraukos:
Šiandien padarėm "banditėlio" Zoriko fotosesiją, kelios geriausių draugelių nuotraukos:
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių