Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Radau siandien viena kiausini praskelta. Bet nesupratau ar jie sukapojo ar sutraiske netycia. Bijau listi i lizda, kad istraukti ta suduzusi kiausini. Ar vis delto reikia istraukti, ar galima taip palikti?
-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
Sveikuciai,
Gitulia, BAffy aciu uz grazias foto. Tik gaila mazytes , nesimato viso goulduko grozio. Na bet gal kita karta pasirodysit is arciau. O mano kelione atkeliama spalio pabaigai, atsirado nenumatytu pasikeitimu, aisku mums tik nuostoliai, bet apie tai ne sioje temoje
. Taigi po savaitgalio bandysiu pristatyti savo gouldukus. O ju gavosi net dvi poreles, nes mano drauge persigalvojo ir nebepirko... kadangi turejau pinigeliu tuo metu, tai pasilikau sau visus. Bet....gavau isakyma is antros puses dar labaiu sumazinti kitu pauksciu...taigi dabar dilema ar zebrinukai(rinktiniai) ar banguotukai. As tai nei vienu, nei kitu nenoriu parduoti. Dar tikiuosi issisuksiu, tik va kaip parduoti dar kokius 8 zebriukus, gal tada viskas issisprestu, gal kiekis mazesnis atrodytu 
Gitulia, BAffy aciu uz grazias foto. Tik gaila mazytes , nesimato viso goulduko grozio. Na bet gal kita karta pasirodysit is arciau. O mano kelione atkeliama spalio pabaigai, atsirado nenumatytu pasikeitimu, aisku mums tik nuostoliai, bet apie tai ne sioje temoje

-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
grazios nuotraukos, grazus pauksteliai
Stebuklingai graziai atrodo pirmos spalvotos plunksnytes pas guldo jauniklius. Kaip dazais aptashkyta
Pasiziuriu, paskaitau -ir norisi tu pauksteliu turet kuo ivairesniu... ir daugiau, daugiau...

Pasiziuriu, paskaitau -ir norisi tu pauksteliu turet kuo ivairesniu... ir daugiau, daugiau...

-
Mugute - Pranešimai: 52
- Augintiniai:
- gitulia
Gitulia, kazkaip nepagalvojau, vis greit atsidarau, pasiziuriu ir vel kokius darbus lekiu daryti. O kad jau taip laukiat ie maniskiu foto, tai viena ant greicio iklesiu, nes savaitgali busiu kaime ir tikrai nebus kada to daryti.
- Prikabinti failai
-
- Raudongalvis su raudongalve
- Picture 015.jpg (45.74 KiB) Peržiūrėta 1109 kartus(ų)
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
VoRasa, grazi pora!!!
Vis daugeja siu paukstuku Lietuvoj!
Maniskiu jaunikliu galvos spalvos jau ryskeja. Tai patele bus juodagalve o patinukas raudongalvis. Nors tevas ju geltongalvis!

Vis daugeja siu paukstuku Lietuvoj!
Maniskiu jaunikliu galvos spalvos jau ryskeja. Tai patele bus juodagalve o patinukas raudongalvis. Nors tevas ju geltongalvis!

-
Baffy - Pranešimai: 230
- Augintiniai:
- gitulia
Ohohohoo kiek pas mus guldukų atsirado
Super gražumai ryškumai, labai žavūs paukštukai
O aš, žinot, tai pasvajojau, kad gal tiek jau daugėja gouldukų augintojų, tad galbūt juos bus pigiau įsigyti
Man jie tikrai žavuoliai, tik man dar per brangu, tad džiaugiuosi dar vien tik savo vaikais
Tiesa, buvome savaitgalį Klaipėdoje, tai ten yra du vaikiukai, jau savarankiški, abu patinėliai
Labai man jie žavūs
Įkelsiu ir porą nuotraukyčių
Tai galbūt kas norėsit?
*Čia sūneliai su tėčiu
*Čia vienas iš berniukų
*O čia liepė man bėgti nuo narvo
O mano penketukas taip pat ne ką nusileidžia dviems pusiau broliukams
Šiandien penketuką perkėliau į naują didesnį inkiliuką, nes iš mažojo pradėjo kristi
Taip pat visą šeimyną perkėliau į naują žyyymiai erdvesnį narvelį
Kitą dieną pamėginsiu juos nufotografuot ir parodysiu 

Tiesa, buvome savaitgalį Klaipėdoje, tai ten yra du vaikiukai, jau savarankiški, abu patinėliai

*Čia sūneliai su tėčiu

*Čia vienas iš berniukų

*O čia liepė man bėgti nuo narvo

O mano penketukas taip pat ne ką nusileidžia dviems pusiau broliukams

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių