Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
gabusia, ohoooo
Va čia tai šeimynų gausėjimas, va čia tai smagu
Na tai linkiu, kad tie mažiukai daugiau nedingtų nei vienas, o augtų, gražėtų, nuostabėtų
Ir paaugę dičkiai kokie fainuoliai
Labai faini
VoRasa, ir tavo guldukams linkiu, kad užaugintų stiprius ir sveikus, ir gražuoliukus vaikiukus
Trampapam, sveikinu su tokia gausėjančia šeimyna, žiūriu foto ir veiksmo pasigedai, tad prašom pristatyti savo šeimos nariukus mums dažniau ir pasakojimų laukiam
Na o maniškis penketukas juodažandžio ir pilkutės pasirodo - visi bernai... Dar nesimato, kokie tie žandukai bus, niekas neryškėja, tik zebriukai matosi po galvytėmis, tiesa, snapukai po trupinėlį jau rausta pas vyresnius, bando tėtį vaizduoti - balsus juokingai lavina
. Vieną iš penketuko turiu ypatingą - galiu be vargo į rankas pasiimti, o koks mums abiems būna malonumas, kai aš jam žandukus kutinėju!
Tai iš to kaifo man ant delno pasideda galvytę, užsimerkia ir, rodos, tuoj užmigs nuo to malonumo, ir aišku man tai neapsakomas jausmas
Tik gaila, kad tik išgirsta kokį pašalinį garsą, tuoj prasiblaško ir pats nori į narvelį. Na bet visvien džiaugiuosi, kad galiu jį ramiai paimti į rankas ir pakutinėti, man tai didžiulis pasiekimas
Nežinia, koks bus kai visai suaugs, nes kasdien vis labiau su broliais duodasi po narvą, bet stengiuosi kelis kartus per dieną pabendrauti su juo dviese
Tiesa, parduodu Klaipėdoje du raudonžandžius zebrinukus paaugliukus ir parduosiu keturis Vilniuje, tik kol kas neaišku, kokie jie bus...

VoRasa, ir tavo guldukams linkiu, kad užaugintų stiprius ir sveikus, ir gražuoliukus vaikiukus

Trampapam, sveikinu su tokia gausėjančia šeimyna, žiūriu foto ir veiksmo pasigedai, tad prašom pristatyti savo šeimos nariukus mums dažniau ir pasakojimų laukiam

Na o maniškis penketukas juodažandžio ir pilkutės pasirodo - visi bernai... Dar nesimato, kokie tie žandukai bus, niekas neryškėja, tik zebriukai matosi po galvytėmis, tiesa, snapukai po trupinėlį jau rausta pas vyresnius, bando tėtį vaizduoti - balsus juokingai lavina

Tiesa, parduodu Klaipėdoje du raudonžandžius zebrinukus paaugliukus ir parduosiu keturis Vilniuje, tik kol kas neaišku, kokie jie bus...

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių