Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Gabusia,o Javukam reik daug didesnio lizdelio? bandysiu toki sukonstruot:) http://www.efinch.com/milknest1.htm
Deda kiausinius konvejeriu ir nesitraukia ne is tolo nuo ju.
Tai pasiliksiu sau viena baltute ir viena pilkute.O kitas dvi parduosiu:)Dar mamos mazyliai du laukia seimininku.
Deda kiausinius konvejeriu ir nesitraukia ne is tolo nuo ju.
Tai pasiliksiu sau viena baltute ir viena pilkute.O kitas dvi parduosiu:)Dar mamos mazyliai du laukia seimininku.
- Sandraa
VoRasa, Gabusia, pabėrėt žavių mažiukų, jau tokie plikiukai
O jau guldukai kokie gražūs, ryškiaspalviai
O jau Sandros mergų negirsiu, prigiriu ir taip
Žinot, čia iš visų foto ir spalvų tokia vasaros nuotaika pasijuto, jokia žiema neartėja
Et gerai taip būtų...
Žiūriu dar daug kam čia sumąstė paukšteliai perėti prieš žiemą, hmm, įdomiai, anksčiau man taip nebūdavo, rudenį išperėdavo, o paskum jau prieš pavasarį. Sau mano tėvai dar penkių pilnai neužauginę jau kitus kiaušus deda, bet aš neleisiu perėt vienų po kitų, nes paskui labai patelė nusilpsta.
Na kadangi šiandien dieną buvo labai šilta, kaip seniai bebuvo, tai mūsų su Sandra paukštynas kartu pramogavo
Kelios ir mano viščiukų foto:
"Manęs nėr namie":
O čia tėtukas svarstė, ar gerai vaikus išauklėjo...
Tai tokie mūsų nuotykiai šiandien, trukę apie valandėlę
Tiesa, ant narvelių buvo nutūpusi zylutė, vis tik pranoko mūsų amadinus savo ryškumu
Gaila, nespėjom foto padaryt...

Žinot, čia iš visų foto ir spalvų tokia vasaros nuotaika pasijuto, jokia žiema neartėja

Žiūriu dar daug kam čia sumąstė paukšteliai perėti prieš žiemą, hmm, įdomiai, anksčiau man taip nebūdavo, rudenį išperėdavo, o paskum jau prieš pavasarį. Sau mano tėvai dar penkių pilnai neužauginę jau kitus kiaušus deda, bet aš neleisiu perėt vienų po kitų, nes paskui labai patelė nusilpsta.
Na kadangi šiandien dieną buvo labai šilta, kaip seniai bebuvo, tai mūsų su Sandra paukštynas kartu pramogavo

"Manęs nėr namie":

O čia tėtukas svarstė, ar gerai vaikus išauklėjo...

Tai tokie mūsų nuotykiai šiandien, trukę apie valandėlę

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
- Sandraa
Sandraa, kokia aš tau Klecke?
Prašau nesipravardžiuot
Na o jei rimčiau, dėkui už pagyrimus
Gabusia, Sandra neturi patinėlių, kaip ir mes kartais kad ir atskiriam patelę nuo patino, visvien patelė kiaušinius dedasi, matyt kažkaip taip gamtos sutverta yra, kad visvien subręsta kiaušinėliai, nors patelė ir neapvaisinta būna

Gabusia, Sandra neturi patinėlių, kaip ir mes kartais kad ir atskiriam patelę nuo patino, visvien patelė kiaušinius dedasi, matyt kažkaip taip gamtos sutverta yra, kad visvien subręsta kiaušinėliai, nors patelė ir neapvaisinta būna

-
Kleckepytė - Pranešimai: 379
- Augintiniai:
- Prikabinti failai
-
- P1140039.JPG (23.12 KiB) Peržiūrėta 1151 kartus(ų)
-
- P1140044.JPG (24.93 KiB) Peržiūrėta 1151 kartus(ų)
-
- P1140058.JPG (22.33 KiB) Peržiūrėta 1150 kartus(ų)
-
gabusia - Pranešimai: 5104
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių