Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
Stai mano naujieji augintiniai.Lilly ir Coco:) Lilly-pilka o Coco pilkai juodas:)
Nuostabus pauksteliai.Ir labai jaukus:)Karaliauja vienu du sau dideliam narve ir ruosiasi manikiurui:)
Lea,jau pardaviau paukstelius.Ech reikejo anksciau parasyt,jo taip buvo galima sukomplektuot...nu bet jau viskas...
Tai dabar turiu Javu porele ir dvi zebrines pateles viena balta kita pilka.Bet cia jau mano pauksteliai ir jau ju tai neparduodu.
Nuostabus pauksteliai.Ir labai jaukus:)Karaliauja vienu du sau dideliam narve ir ruosiasi manikiurui:)

Lea,jau pardaviau paukstelius.Ech reikejo anksciau parasyt,jo taip buvo galima sukomplektuot...nu bet jau viskas...
Tai dabar turiu Javu porele ir dvi zebrines pateles viena balta kita pilka.Bet cia jau mano pauksteliai ir jau ju tai neparduodu.
- Sandraa
-
viliuss - Pranešimai: 2652
- Augintiniai:
Tai isvis jie ir maitinti buvo kanareliu maistu,o kas ten apie manikiura galvojo...niekas taip pauksciais taip nesirupina kaip mes visi cia esantys..
tai va dar leisim apsiprast naujuose namuose ir tada bandysim kirp nagucius:)

tai va dar leisim apsiprast naujuose namuose ir tada bandysim kirp nagucius:)
- Sandraa
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias