Aratingos
Padariau šiandien keletą Mango nuotraukų. Labai šeriasi, atrodo tarsi keistų visas plunksnas. Namai pilni mažų geltonų plunksnyčių bei baltų pūkelių. Pamažu išvaizda jau taisosi, tačiau vis dar atrodo ganėtinai aptriušusi, tik uodega pati gražiausia, nes neseniai pasikeitus.
Dar šlaputė po rytinių maudynių
Kas dėl kalendoriaus, forume labai daug Aratingų, kurių šeimininkai galėtų nustebinti nuostabiomis nuotraukomis ir papuošti kalendorių savo žiburėliais. Mango šiais metais vargu ar galėtų pretenduoti, kadangi išvaizda tikrai prastoka, todėl tinkamų nuotraukų nelabai yra, nebent paieškoti tinkamų senesnėse nuotraukose...
Dar šlaputė po rytinių maudynių
Kas dėl kalendoriaus, forume labai daug Aratingų, kurių šeimininkai galėtų nustebinti nuostabiomis nuotraukomis ir papuošti kalendorių savo žiburėliais. Mango šiais metais vargu ar galėtų pretenduoti, kadangi išvaizda tikrai prastoka, todėl tinkamų nuotraukų nelabai yra, nebent paieškoti tinkamų senesnėse nuotraukose...
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Tai senesnėse ir ieškok - tokios nuostabių nuotraukų buvai pridėjus, ypač iš Mango pasibuvimo lauke . Visai nebūtina kalendoriui specialiai fotografuoti, jeigu daug nuotraukų turi.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
evers - Pranešimai: 4410
- Augintiniai:
Daina, man atrodo labai nuostabios nuotraukos va is sitos fotosesijos lauke. as nors viena ju visai noreciau matyti vasaros menesiu vietoje....
- Prikabinti failai
-
- 3678246684_8e5c214106.jpg (119.69 KiB) Peržiūrėta 1315 kartus(ų)
-
VoRasa - Pranešimai: 727
- Augintiniai:
Ačiū
Kukutis, niekada "nevarau" ant savo augintinių, tik įvertinu realiai situaciją, lyginant su vasaros nuotraukomis dabar Mango tikrai atrodo prasčiau.
VoRasa, dėkui.
Beje, nesiveržiu, kad mano nuotraukos būtinai papultų į kalendorių, aišku visada malonu, kai kitiems patinka mano augintiniai. Taigi, kadangi keli forumiečiai jau išreiškė norą matyti Mango, tai atrinkau nemažai nuotraukų ir išsiunčiau Papoogai, tik neaišku ar jos bus tinkamos. Su Zoro, deja, kita istorija, neturiu daug jo nuotraukų, bet pamėginsime vėliau ką nors surasti.
Kukutis, niekada "nevarau" ant savo augintinių, tik įvertinu realiai situaciją, lyginant su vasaros nuotraukomis dabar Mango tikrai atrodo prasčiau.
VoRasa, dėkui.
Beje, nesiveržiu, kad mano nuotraukos būtinai papultų į kalendorių, aišku visada malonu, kai kitiems patinka mano augintiniai. Taigi, kadangi keli forumiečiai jau išreiškė norą matyti Mango, tai atrinkau nemažai nuotraukų ir išsiunčiau Papoogai, tik neaišku ar jos bus tinkamos. Su Zoro, deja, kita istorija, neturiu daug jo nuotraukų, bet pamėginsime vėliau ką nors surasti.
-
Daina - Pranešimai: 1285
- Augintiniai:
Dainos saulytė tai neišpasakyto grožio ! Mes su Rio net užpavydėjome, nes esam neseniai iš kiaušinuko išsirite bjaurieji ančiukai Daina, norėjau paklaust koks pas jus fotoaparatas , ir koks objektyvas , nes nuotraukos tikrai labai kokybiškos ir sprendžiat pagal tai turėtų būti makro objektyvas f/2-f/5 , bent aš taip manyčiau
O štai ir Rio, nigeriukas - braziliukas pasirodo apie kalendorių nesvajojam, tik šiaip pasimaivyti norim
čia veidukas iš arti stambesniu planu
aš jam sakiau nevalgyt gėliu - o jis savo... užsispyrusios tos aratingos
O štai ir Rio, nigeriukas - braziliukas pasirodo apie kalendorių nesvajojam, tik šiaip pasimaivyti norim
čia veidukas iš arti stambesniu planu
aš jam sakiau nevalgyt gėliu - o jis savo... užsispyrusios tos aratingos
-
yzy - Pranešimai: 335
Kukuti, dėkui.
Aš va užsiskaičiau jūsų pokalbį apie kažkokius spygliukus (kas man neaišku yra) , ir atėjo maniškis, tai pradėjau kasyt jam galvyte ir atradau kažkokį ar tai pagaliuka ar tai spygliuką.
ar tai nieko blogo ? čia plunksnų šėrimasis ?
Aš va užsiskaičiau jūsų pokalbį apie kažkokius spygliukus (kas man neaišku yra) , ir atėjo maniškis, tai pradėjau kasyt jam galvyte ir atradau kažkokį ar tai pagaliuka ar tai spygliuką.
ar tai nieko blogo ? čia plunksnų šėrimasis ?
-
yzy - Pranešimai: 335
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių