Aratingos
o man atrodo,kad tiesiog visada tave kviecia...ir jei mato kita seimos nari,tai zino,kad niekas su ja neuzsiims,uztat ir saukia tave,nori pastoviai bendravimo.
-
Kukutis - Pranešimai: 2888
- Augintiniai:
-
yzy - Pranešimai: 335
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
Įdomu-aratingos apskritai gali kalbėti? Ar yra kokių nors filmukų i-nete su kalbančiom aratingom?
Bet visgi kokie tie gyvūnai identiški ir visiškai vienodi būna. Pažiūrėjus yzy nuotrauką-visi kaip vienas. Toks vaizdas kad ten būtų daug Bonių Taip įleidus mano papūgą į būrį-nė už ką neatskirčiau, nesugebėčiau atsirinkti saviškės Kitų rūšių papūgos irgi. Kai pasižiūriu-kaip du vandens lašai kaip pas mane. Tiek žakas, tiek nimfos, krameriai ir t.t. Esant reikalui atskirt-be šansų.
Bet visgi kokie tie gyvūnai identiški ir visiškai vienodi būna. Pažiūrėjus yzy nuotrauką-visi kaip vienas. Toks vaizdas kad ten būtų daug Bonių Taip įleidus mano papūgą į būrį-nė už ką neatskirčiau, nesugebėčiau atsirinkti saviškės Kitų rūšių papūgos irgi. Kai pasižiūriu-kaip du vandens lašai kaip pas mane. Tiek žakas, tiek nimfos, krameriai ir t.t. Esant reikalui atskirt-be šansų.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Bing [Bot] ir 9 svečių