Astrildos - Amadinos

SVARBU! LIZDELIS PAUKŠČIUKAMS REIKALINGAS TIK PERĖJIMUI (bei skatina kiaušinukų dėjimą)
- Mastis
- Augintiniai:
Dėl apšvietimo taip - su blykste forografuota, tai viskas, kad aplink blykstės apšviestą plotą, tamsiai atrodo.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
sailor , vat ir be blykstes fotografuota
Mastis , pas mane narvuose po dvi geryklas, i viena pilu vandeni, i kita ramuneliu arbata su medum
zebriukai ypatingai megsta ta gerima, o ir skrandukui sveika
va kvyksiaus zarnynas kai sustreikavo tai pora dienu vien ramuneles gert daviau ir susitvarke
Trampapam , aha trys narvai
vienam 4 japonai, kitam 3 zebrai, o treciam nedideliam narvely ta naujoke, bet visalaik atidaryta laikau, tai ji ir sedi ant kitu namu. o laikau atskirai nuo kitu zebriuku, nes noriu bent siek tiek prisijaukint
ir tos naujokes akiu nuotraukoj nesimato cia, bet dienos sviesoj, tai jos akys, va kaip sitoj foto
pirmakart matau tokios spalvos zebriu akis 

Mastis , pas mane narvuose po dvi geryklas, i viena pilu vandeni, i kita ramuneliu arbata su medum

Trampapam , aha trys narvai

ir tos naujokes akiu nuotraukoj nesimato cia, bet dienos sviesoj, tai jos akys, va kaip sitoj foto

- Prikabinti failai
-
- untitled.bmp (526.99 KiB) Peržiūrėta 926 kartus(ų)
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
-
lea - Pranešimai: 3287
- Augintiniai:
- Trampapam
Lea,xi...istikro..pirma kart girdziu apie toki gerimuka pauksciam...mielai ir pats atsigerciau...
...
o va del tokiu akyciu..tai yra ir pas mane porele...butent tokiomis akimis..as irgi stebejaus kai pirma kart pamaciau..

o va del tokiu akyciu..tai yra ir pas mane porele...butent tokiomis akimis..as irgi stebejaus kai pirma kart pamaciau..

- Mastis
- Augintiniai:
Grįžti į Amadinos, Kanarėlės, Astrildos, Ryžinukai, Amarantai, Munijos, Nigritos ir Pitilijos
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių