Kaip pasirinkti: išvaizda ar charakteris?
Dėmesio:
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
Norėdami įsigyti sveiką paukštį, atidžiai rinkitės pardavėją! Venkite aferistų, nesąžiningų pardavėjų ar veisėjų.
Jei kyla abejonės dėl pardavėjo - klauskit .
Nepamirškit ir patys įdėmiai įvertinti įsigyjamą paukštį. Patarimus, į ką atkreipti dėmesį, rasit .
na man pauksciai ir patinka ne del spalvu,nesamone pirkti pauksti atsivelgiant del spalvu,cia tas pats kaip rinkitis sau i pora zmogu pagal plauku spalva,jei tu juodas ar koks rudas tai jau negrazus,o va salotine skiautere koks nusidazes tai jau grazu mat ?
-
linuke - Pranešimai: 2215
- Augintiniai:
juk drauga renkiesi ne vienai dienau,savaitei,metams ar dviems, del to ir norisi,kad pvz. paukstukas butu grazus,norimos spalvos,mutacijos
-
..*ruta*.. - Pranešimai: 739
- Augintiniai:
Ai, dar ten linuke rašė kad žmogų pagal spalvas nesirenka, nu dar irgi galima pasigynčyt, nu vieniem diedam blondes "eina", kitiem brunetkos, ir pasakyk, kad nesirenka... Aš ir pvz savęs neįsivaizduoju šeimoje(pabūsiu tolerantiškas ) su afroamerikiete , gal aš nacionalistas ar dar kažkoks, nu bet su beždžionėm tai pardon-nenoriu , nes jie tik keli žingsniai nuo palmės tenubride...
O kas dėl paukščių, tai ašai aratinga ėmiau dėl spalvos , kalbėti tarkim praktiškai nekalba, bet visokiausių linksmybių, tai pilnas padarėlis. O ir žakai tarkim pilki, nu bet tas pilkumas labai jau fainas , nes gi balandis irgi pilkas, bet gi ne šitaip
O kas dėl paukščių, tai ašai aratinga ėmiau dėl spalvos , kalbėti tarkim praktiškai nekalba, bet visokiausių linksmybių, tai pilnas padarėlis. O ir žakai tarkim pilki, nu bet tas pilkumas labai jau fainas , nes gi balandis irgi pilkas, bet gi ne šitaip
-
gede - Pranešimai: 4906
- Augintiniai:
Grįžti į Tiems, kas ruošiasi pirkti
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių