Pilkosios papūgos (Žakai) - Psittacus erithacus
Man tai akys tokios moterishkos atrodo
aisku pagal akis turbut nieko nepasakysi
Bet galiukai rodos pilki
Tai gal mergaite bus
Sem, aciu labai uz pagyrimus

aisku pagal akis turbut nieko nepasakysi

Bet galiukai rodos pilki

Sem, aciu labai uz pagyrimus

-
Vikute - Pranešimai: 3700
- Augintiniai:
Galiukai lygtais pilki matosi... Pas mano žaką tai gyvai plunksnų galiukai ryškiau pilki nei nuotraukoj. Tai jei ir pas taviškę pilki, tai turbūt mergaitė bus.
-
aukse - Pranešimai: 11351
- Augintiniai:
Man pagal tupejima panasu, kad pas Vasilysha mergaite, o dar jei ir uodegos galiukai pilki, tai tikrai.
-
Jolli - Pranešimai: 1217
Man tai Auksės Neda irgi atrodo tikra mergička, o Vasilyshos man daugiau patinas, kažkodėl, nors iš manęs tokia ir spėliotoja
Sem ,neliūdna žiūriu pas tave. Gal po truputi susidraugautų, nors ištikrųjų pavojinga juos abu laikyti. Maniškai sutaria ir jokių piktumų, bet vistiek žiūriu pas Vasara nosis buvo nubrėžta, paskui ant pilvo šašiukas toks, nežinau matyt ji lipa naglai per Vėją, o tas kartais neapsikentęs jai žnybteli. Aš jau taip pradedu įtarinėti. Nes vienakart mačiau, Vasarai prireikė pereiti į kitą pusę laktos, o per vidury tupėjo Vėjas, tai ji kaip jo ir nebūtų bandė per jį perlipti.
Neatsargi ji pas mane visai.

Sem ,neliūdna žiūriu pas tave. Gal po truputi susidraugautų, nors ištikrųjų pavojinga juos abu laikyti. Maniškai sutaria ir jokių piktumų, bet vistiek žiūriu pas Vasara nosis buvo nubrėžta, paskui ant pilvo šašiukas toks, nežinau matyt ji lipa naglai per Vėją, o tas kartais neapsikentęs jai žnybteli. Aš jau taip pradedu įtarinėti. Nes vienakart mačiau, Vasarai prireikė pereiti į kitą pusę laktos, o per vidury tupėjo Vėjas, tai ji kaip jo ir nebūtų bandė per jį perlipti.

-
DaliaM - Pranešimai: 868
-
kukushka - Pranešimai: 1759
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių