Papūga negavo maisto visą dieną
Dėmesio:
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
Pastebėję paukščio negalavimą kuo skubiau kreipkitės į veterinarą. Paukščiai slepia savo ligas ir tuo metu kai ji būna pastebima dažnai būna jau įsisenėjusi ir kritinėje būsenoje.
aj sorry - matyt praleidau, nes labai skubejau perskaityt.. Siaubas. Niekada sito nesuprasiu. Taigi tox mazas padaras ir tiek pigiai jo islaikymas kainuoja, o dziaugsmo vaikui ir naudos marios.. galetu gyvo padaro pagailet siaip jau.
-
glitter - Pranešimai: 1220
- Augintiniai:
na tevu poziuris keistokas. jiai jau pinigeliu nera dauk nors ju dauk ir nereikia tokiam paukstukui, tai juk manau galima tiek darzoviu,vaisiu duot. o ir soros nera tokios brangios, o ju beveik dviem menesiam pas mus uztenka vienam banguotukui.
o vaikas 11 metu galbut ir nelabai supranta kaip reiktu priziuret paukstuka.
bet bent paguoda ta kad vaikas bent domisi juo ir atrodo jog rupinas
o vaikas 11 metu galbut ir nelabai supranta kaip reiktu priziuret paukstuka.
bet bent paguoda ta kad vaikas bent domisi juo ir atrodo jog rupinas
Paskutinį kartą redagavo vitas 2009.12.11 19:36. Iš viso redaguota 1 kartą.
-
vitas - Pranešimai: 55
- Augintiniai:
žinau, Jums atrodo kad nieko nesuprantu, tačiau viską aš suprantu...
Žinau kaip reikia rūpintis, bet... Ak kad viskas būtų taip paprsta...
Ir dabar daugelis jūsų turbut mano, kad geriau man visai neturėti gyvūno... Na turbūt Čikiui būtų taip geriau... Bet jei jums būtų tokia situacija, ar atiduotumėt savo papūgą? Tikrai stenktumėtės rūpintis kiek įmanoma geriau, jei tai įmanoma... Bet papūgą manau nedaugelis atiduotų.
Draugų neturiu, tad Čikis vienintelis mano draugas... Aš tikrai niekad nenorėčiau jo atidoti, bet jei dar kartą taip atsitiktų turbūt atiduočiau... Jam taip būtų geriau... Juk niekad nebūna visiems gerai... Man Čikio gerovė svarbesnė nei mano.
Žinau kaip reikia rūpintis, bet... Ak kad viskas būtų taip paprsta...
Ir dabar daugelis jūsų turbut mano, kad geriau man visai neturėti gyvūno... Na turbūt Čikiui būtų taip geriau... Bet jei jums būtų tokia situacija, ar atiduotumėt savo papūgą? Tikrai stenktumėtės rūpintis kiek įmanoma geriau, jei tai įmanoma... Bet papūgą manau nedaugelis atiduotų.
Draugų neturiu, tad Čikis vienintelis mano draugas... Aš tikrai niekad nenorėčiau jo atidoti, bet jei dar kartą taip atsitiktų turbūt atiduočiau... Jam taip būtų geriau... Juk niekad nebūna visiems gerai... Man Čikio gerovė svarbesnė nei mano.
-
Fun-fun - Pranešimai: 156
- Augintiniai:
Nekreipk dėmesio į tuos užsipuolimus. Aišku, kad taip atsitiko netyčia ir daugiau nepasikartos, nes rūpinsiesi. Deja, gyvūnų augintojų forumuose, kai ti vaikas paprašo kokis nors pagalbos (kai tėvai nelabai nori rūpintis gyvūnėlio priežiūra o ypač vežti pas veterinarą, jeigu tas sunegaluoja), dažniausiai užsipuolamas vaikas, nors jis dar, ką tuo metu gali.
-
sailor - Pranešimai: 22581
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
-
- Augintiniai:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 26 svečių